Dagens Horoskop: Mandag 1. Juli

Slik blir din første julidag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen idag bruker du på praktiske ting som har med penger og utvikling å gjøre. Det blir en stressende, men interessant dag hvor du føler at du utvikles og vokser. I løpet av dagen får du en beskjed du har gått og ventet på og det er gode nyheter som du øyeblikkelig deler med en venn.

Tyren 20/4-20/5

Du er i et strålende humør denne mandagen, til tross for at det er mandag. Det har vært litt turbulent arbeidsmessig de siste ukene, men nå kommer du i kapp både praktisk og mentalt. Denne dagen handler om å oppdatere seg på sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du stresser litt unødvendig idag. Det kommer ikke til å hjelpe å ha et høyt tempo om du slurver, da må du bare gjøre det på nytt igjen. Prøv heller å finne et tempo hvor du kan være både effektiv og fokusert på en og samme tid.

Krepsen 21/6-22/7

Det handler om å ville en hel del idag. Du pleier ikke å være så målrettet, men nå har du et mål som du kjemper for og Krepser kan være veldig motiverende, spesielt når det kommer til følelser og kjærlighet.

Løven 23/7-22/8

Dagen flyter på bra og du oppdager at du faktisk har det morsommere enn du trodde at du skulle ha. Du føler deg i et godt humør og det er først og fremst fordi du mottar gode nyheter. Ettermiddagen og kvelden handler om venner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt frustrert akkurat nå ettersom det finnes visse ting som du har vanskelig for å akseptere, men som du allikevel må leve med. Det handler om visse arbeidsforhold som er vanskelige å endre på akkurat nå. Du får jobbe frem en mer langsiktig plan.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om mange ulike valgmuligheter, som vanlig setter Vekten seg i en umulig situasjon. Du er en person som foretrekker å slippe å ta valg, men idag ligger beslutningen hos deg og du kan ikke komme unna.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på variasjon av alle slag. Det blir en morsom, kreativ og utviklende dag hvor du innser noe om deg selv og andre. I løpet av dagen får du nyheter som kan være litt skremmende, men allikevel oppløftende.

Skytten 22/11-21/12

Du er fornøyd med den beskjeden som venter, selv om det ikke var som du hadde håpet på så var det mer det du forventet deg og det føles skjønt å kunne slippe å gå og gruble. Dagen idag bruker du på delvis tøffe utendørsaktiviteter.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir passe aktiv og passe passiv på en og samme tid. Du har litt ulike aktiviteter planlagt for dagen, men ingenting som er så veldig utfordrende. Dagen byr også på gode nyheter som virkelig kan forgylle høsten din.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vandrer mye omkring denne mandagen, uansett om du har fri eller jobber. Du har en del små oppdrag som du vil få klart innen du kan slappe av og nyte dagen. Kvelden byr på god mat og en del overraskelser.

Fiskene 19/2-20/3

Du bruker dagen på å være så effektiv som overhodet mulig, for du trenger å komme i kapp med en del ting. Vennene dine har en tendens til å få deg til å slippe fokus og det blir ikke så bra i hverdagene ettersom du havner etter med jobb.

Powered by Labrador CMS