horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 8. juli 

Slik blir din lørdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag kommer månen inn i tegnet ditt og det får deg til å teste ut nye ting. Du liker å utfordre deg selv fysisk denne dagen, men du kan også prøve noen mer teoretiske utfordringer. I dag møter du en person som vil inspirere deg i lang tid fremover.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du mange morsomme ideer du ønsker å gjennomføre, men det er viktig at du har energi og tid til å fullføre alle planene dine. Noen ganger er viljen din sterkere enn din fysiske kapasitet, spesielt hvis det er varmt ute. Dette blir en morsom og sosial dag hvor du vil bli gledelig er med venner.

Tvillingene 21/5-20/6 

Lørdagen blir virkelig eventyrlig. Det handler mye om friluftsliv og å teste grensene dine. Tvillingen vet at det er gøy å utfordre seg selv fysisk, enten det er fjellklatring eller bare en fottur. Om kvelden møter du nye og interessante mennesker.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver gjerne ulike fysiske aktiviteter denne lørdagen. Det blir en morsom dag som går fort. Bare pass deg for den typen fysiske utfordringer som kan resultere i skade, det er en advarsel i horoskopet ditt om at du bør passe deg for alt for eventyrlige utfordringer.

Løven 23/7-22/8

I dag skal du være i aktivitet uavhengig av hva alle andre planlegger å gjøre. For deg er det ikke aktuelt å bare ta dagen som den kommer, du vil ha en plan og den bør inneholde aktiviteter, gjerne fysiske. Det blir en morsom dag uansett om du tilbringer den alene eller i selskap med familien.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag har du ikke bare ideer, du har faktiske prosjekter du ønsker å realisere. Det blir en god, men ganske iså ntens dag hvor du faktisk fullfører det du skal. I motsetning til mange andre tegn har du det veldig bra fra morgen til kveld. Kvelden ser forøvrig sosial og trivelig ut.

Vekten 23/9-22/10

Hvis du er nære med familien din, handler hele helgen om dem og om deg. Det blir en deilig lørdag som byr på både hvile og aktivitet. I dag unner du deg selv mer enn vanlig og du prøver å ikke tenke for mye fremover, bare på å leve her og nå.

Skorpionen 23/10-21/11

 Etter en produktiv uke fortjener du en lat start på helgen. I dag unner du deg selv å planlegge minst mulig og bare ta dagen som den kommer. Det blir en deilig og virkelig ubrukelig dag hvor været vil bestemme litt over hva du gjør. På ettermiddagen eller kvelden får du nyheter.

Skytten 22/11-21/12

Etter en ganske så intens uke, velger du å gjøre minst mulig denne helgen. Du planlegger ingen aktiviteter, med mindre det er noe du tror du ikke kommer deg ut av, som bursdager, familiesammenkomster eller noe du har lovet et familiemedlem eller en venn å være med på. Du trenger tid til å bare være.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen byr på både litt jobb, men også litt moro. Det blir en intens, men morsom dag. Du henger med venner mens du holder på med dine egne prosjekter, og det gjør at dagen går raskere. Kvelden ser ut til å dreie seg om venner og barn. Det blir en hyggelig avslutning på dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Lørdag blir en morsom dag hvor både din kunstneriske side og din kreativitet kan komme til syne. Er det fint vær denne dagen, blir lørdagen litt ekstra deilig, men uansett blir det en sosial, trivelig og skikkelig koselig dag. Du henger med folk du virkelig liker.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdag blir uvanlig sosial. Du henger med folk du enten ikke kjenner i det hele tatt eller ikke kjenner så godt. Dette blir en dag hvor du virkelig jobber med dine sosiale ferdigheter og gjør en innsats for å bli kjent med menneskene du møter.

Powered by Labrador CMS