Dagens Horoskop: Lørdag 8. August

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen blir morsom og handler om en hobby eller sport av noe slag. Akkurat nå dreier livet ditt seg om venner og å ha det gøy. I løpet av dagen hører du fra en venn som du liker godt, men som du treffer veldig sjeldent. Dere er begge dårlig på å holde kontakten.

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen starter litt tregt, og du blir stressa over alt du har å gjøre. Ha ikke så strenge krav til deg selv, og nøy deg med det du orker å gjøre og bruk resten av dagen på å skjemme bort deg selv litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir sint og skuffet over en person som ikke har vært ærlig mot deg. Selv om du vet at denne personen har hatt problemer med å si sannheten før, trodde du ikke det gjaldt deg. Nå får du mulighet for å stille denne personen til veggs.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en koselig lørdag som handler om venner og følelsen av å være populær. Du nyter din nye status, samtidig som du er bevisst på hva det kan koste deg. Akkurat nå har du vanskelig for å innse konsekvensene av de valgene du har gjort i sommer, men snart kommer virkeligheten til å ta deg igjen.

Løven 23/7-22/8

Du omgås mye en gruppe mennesker som er ganske nye for deg. Det er koselig og du har det gøy, men samtidig kjenner du et savn etter det dype i en relasjon som man bare kan få med noen man kjenner godt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du famler i mørket når det gjelder en viss oppgave som du har tatt på deg, samtidig som du er for stolt til å innrømme at du trenger hjelp. Det kommer til å bli en tøff lørdag der du helt enkelt må lære den harde veien, ved å prøve, gjøre feil og prøve på nytt igjen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir morsom og kreativ. Du lærer deg nye måter å tenke og møte problemer på, som du kan få bruk for denne høsten. Vær åpen og sug til deg den kunnskapen andre byr på denne lørdagen. Du skal heller ikke være redd for å dele med deg av din erfaring.

Skorpionen 23/10-21-11

Du møter litt motgang denne lørdagen. Du var innstilt på en aktivitet som kan bli innstilt på grunn av sykdom eller været. Her gjelder det å ikke bli handlingslammet bare for at ting ikke går helt som du hadde sett for deg. Snu heller problemene dine til noe positivt istedet.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganske intensiv, du har mange ulike aktiviteter planlagt som ser ut til å ligge et stykke fra hverandre, så det blir en del reising denne lørdagen. Kvelden byr på litt morsomme nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt lei deg over en viss persons oppførsel og du vet ikke om du er forberedt på å tilgi denne personen riktig enda, selv når han/hun nå tar kontakt og vil sette en strek over alt som har vært. Du har mye annet i livet ditt som du vil legge din energi på, så spørsmålet er hva du velger.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er leit å ikke bli klar i tide, men det er bare å innse at visse prosjekter tar lengre tid enn du hadde forventet deg og da kan det oppstå problemer. Kvelden byr på masse god mat. Du nyter. virkelig august-varmen.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en ting du bør fortelle til din kjære, men du er redd for hans/hennes reaksjon. Akkurat nå løper det meste på ganske så smertefritt i livet ditt og du vet ikke helt om du orker drama og følelsesmessig kaos.

Powered by Labrador CMS