Dagens Horoskop: Lørdag 7. November

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om en interesse du har og du tilbringer mange timer på en hobby sammen med venner. Det blir en vellykket dag, spesielt om den innebærer utendørsaktiviteter. Du har behov for frisk luft for å fungere.

Tyren 20/4-20/5

Du føler deg uvanlig harmonisk denne lørdagen. Det har vært en stressende uke med høye krav til prestasjon og hardt arbeid, du synes selv du har levert bra og at du fortjener å få puste ut denne helgen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt surrete i dag og det gjør at du kanskje glemmer noe du ikke burde glemme. Skriv opp viktige ting, så gjør du det lettere for deg selv. Kvelden handler om noe eller noen du vil feire. Det blir en herlig lørdag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ganske spontan i dag og gjør det som faller deg inn, uten å tenke så mye på konsekvensene. Denne litt uansvarlige holdningen har preget tegnet ditt ganske så lenge, og det er på tide å vokse opp litt og ta ansvar for sine egne handlinger.

Løven 23/7-22/8

Du har ingen langsiktig plan akkurat nå, og tar gjerne dagen litt som den kommer. Denne lørdagen handler om å kose seg med nære venner. Du har vanskelig for å holde deg så isolert som du burde, fordi du er så rastløs av deg. Kvelden blir herlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ser frem til å møte en viss person denne lørdagen, så derfor blir du ekstra skuffet når dette blir innstilt. Du har vanskelig for å akseptere unnskyldningen fra din venn, hvor bra den enn er. Kvelden handler om å ta en viktig avgjørelse.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt opptatt akkurat nå, så derfor må du avlyse noe du egentlig hadde gledet deg veldig til i dag. Du irriterer deg over at du er tvunget til å si nei, men samtidig vet du at du har tatt riktig avgjørelse. Kvelden handler om familien.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er ikke så god på å holde orden som du egentlig burde. Det er altfor mye rot i livet ditt akkurat nå, så hvorfor ikke ta denne lørdagen og strukturere litt opp i kaoset du har rundt deg i hverdagen. Kvelden blir veldig informativ.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig og herlig lørdag der du kan unne deg å slappe ordentlig av. Du ligger godt an med alle gjøremål for en gangs skyld, og det gir deg friheten til å være litt impulsiv. En venn vil at dere skal sees, men du vet at om dere treffes, vil ikke andre i omgangskretsen bli særlig blide.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere på små prosjekter som gir store resultater. Om du tenker riktig, kan du spare mange timer med hard jobbing. I løpet av dagen får du fantastiske nyheter som gjør deg både overrasket, stolt og veldig glad på en og samme tid. Kvelden handler om en beundrer.

Vannmannen 20/1-18/2

Visse ting er enklere å ordne opp i enn andre. I dag vil du gjøre én ting, men det blir ikke helt som du hadde sett for deg, for da må du ofre timer av søvnen din, og det er du ikke villig til å gjøre. Kvelden handler om en dagdrøm du og familien din deler.

Fiskene 19/2-20/3

Virkeligheten kommer deg i forkjøpet i dag, og du blir nødt til å ta tak i ting som du synes er kjedelig og tøft. Om du tvinger deg selv til å gjøre nyttige ting tidlig på dagen, finnes det en mulighet for at du kan finne på noe gøy senere på kvelden.

Powered by Labrador CMS