Dagens Horoskop: Lørdag 7. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en herlig lørdag der det venter en del utfordringer, men ingenting du ikke klarer å håndtere. Takket være din vilje og vinnerskalle, kan du begi deg ut på det meste. Et fint kompliment får deg i godt humør.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om familien og om et felles prosjekt dere har. Det blir en herlig dag, spesielt om været er med deg. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å betale tilbake en gjeld du har, det kan være snakk om penger eller en tjeneste av noe slag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar det med ro i dag. For deg finnes det ingen grunn til å stresse. Du har behov for å koble av og samle energi. Er det bra vær ute, bør du komme deg ut i naturen. Frisk luft og miljøskifte gjør deg godt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tråkker du en venn på føttene. Du er bare ærlig, men spørsmålet er om din ærlighet er litt vel brutal. Vennen din har kanskje et litt annerledes syn på forholdet deres, enn hva du har. Prøv å være ærlig, men på en softere måte.

Løven 23/7-22/8

Du har masse energi i tegnet ditt i dag og det gjør at du planlegger aktiviteter hele dagen. Egentlig burde du prøve å ta det med ro. Du har så mye på gang i ukedagene at en helg i ro og mak, er akkurat hva du trenger. Kvelden handler om å være aktiv.

Jomfruen 23/8-22/9

Du får et nei av et familiemedlem i dag og det sårer deg mer enn du trodde det skulle gjøre. Han/hun vil være oppriktig og ikke gi deg falske forhåpninger, men det er for sent. Du hadde allerede begynt å håpe på et ja fra denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag passer bra for fysiske aktiviteter som sport, en lang gåtur eller et par timer på gymmen. Å ikke måtte tenke aktivt, hjelper deg faktisk med å løse flere problemer som du nesten har grublet deg ihjel over. Ved å fokusere på det fysiske, tillater du underbevisstheten din å jobbe.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra lørdag hvor du får mulighet for å vise en venn litt ekstra omtanke. Han/hun har vært der for deg mange ganger og nå vil du være der for han/henne. I løpet av ettermiddagen får du høre et rykte som til å begynne med virker høyst usannsynlig, men som faktisk viser seg å være sant.

Skytten 22/11-21/12

Du deler familens angst over en beslutning som er i ferd med å bli tatt. Det finnes ingenting som er enkelt med denne beslutningen, selv om det på sett og vis er en selvfølge. Støtt hverandre og sammen vil dere finne styrke til å gjøre det riktige.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen blir ganske så udramatisk. Den bygger mye på rutiner og på ting du må gjøre. Til tross for at den kanskje ikke er så festlig, så blir det en koselig lørdag. Kvelden handler om familien, men det kan også bli en spontan middag med noen venner.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar på deg for mye ansvar ansvar akkurat nå. Kanskje er det på tide å begynne å slippe taket, la noen andre ta byrden. I løpet av ettermiddagen titter du på ulike innredningsalternativer. Kanskje du er i ferd med å gjøre noen forandringer i hjemmet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt sur akkurat nå og det går kanskje utover feil person. Prøv å holde humøret ditt i sjakk og hold deg unna mennesker om du føler deg fiendtlig. I løpet av ettermiddagen letter irritasjonen og det kan til og med hende at du er klar for en fest på kvelden.

Powered by Labrador CMS