Dagens Horoskop: Lørdag 3. april

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir hyggelig og sosial, selv med mye god mat og godis. Prøv å motvirke en tilstand av matkoma med en gåtur eller fysisk aktivitet. I dag kan du få vite om en familiemedlems hemmelighet.

Tyren 20/4-20/5

Påskeaften handler om dine nære, god mat og å nyte livet her og nå. Det blir en hyggelig og ukomplisert dag. Det kan dukke opp en del planer for sommeren som du fortsatt ikke kan ta stilling til. Gi beskjed om at du trenger tid før du kan svare.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en herlig og produktiv dag der du får gjort masse hjemme. Deler av dagen handler om familien og deres tradisjoner. Det er visse ting du ikke er villig til å gå på kompromiss med, og hvordan du feirer påske er en av de tingene.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil ikke være med venner i dag, og foretrekker heller en rolig dag med familien. Akkurat nå er ting litt kompliserte i din vennegjeng, og da synes du det er godt å få ting litt på avstand, om så bare for noen dager. Kvelden byr på masse godis og latter.

Løven 23/7-22/8

Det blir som det blir akkurat nå, og det er ikke så mye du får gjort med den nåværende situasjonen. Det er egentlig bedre om du bare puster dypt, og aksepterer ting som de er. Kvelden kan by på et uventet besøk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er i det reflekterende hjørnet i dag. Du kjenner på takknemlighet over livet ditt, og hvor du er akkurat nå. Påsken er kanskje mer åndelig og mindre gilde enn til vanlig, men det blir likevel en god påske.

Vekten 23/9-22/10

Du er selve bildet på ro i dag. Ingen kan påvirke deg i dag, og det gjør at du beholder roen selv når du hører dårlige nyheter fra noen i familien. Takket være at du har lovet deg selv ikke å blande deg, kan du ta et steg tilbake og akseptere familiens valg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du starter ikke dagen med godt humør, men den følelsen forsvinner i løpet av dagen. Du møter mennesker som får deg til å føle deg sett, og du får oppleve masse. Det blir en minnesrik dag.

Skytten 22/11-21/12

I dag tar du tak i et problem som du har feid under teppet i altfor lang tid. Det handler om å være ærlig mot noen i familien. Du er oppriktig, og din familie setter stor pris på det, selv om de ikke setter pris på det som blir sagt. Kvelden blir interessant.

Steinbukken 22/12-19/1

Påskeaften blir koselig og du føler deg bortskjemt og elsket. Det blir en fin dag med masse mat, latter og varme. I løpet av ettermiddagen eller kvelden tar en gammel venn kontakt og vil møtes. Denne personen savner deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du stoler ikke på at sjefen din lytter til det du prøver å si. Denne personen har en tendens til å ignorere alle andres meninger. Dette er tanker som forfølger deg, selv om du heller burde slippe dem og ha det bra. Ikke tenk på morgendagens problemer, nyt heller her og nå.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en morsom og aktiv påske. Du går bort fra dine vanlige tradisjoner til fordel for nye, mer tilpassede måter å feire høytiden på. Selv om du må tenke nytt blir dagen herlig, og kvelden koselig. Du skjønner at noen ganger må man tenke nytt for å utvikle seg.

Powered by Labrador CMS