Dagens Horoskop: Lørdag 27. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ute etter en forandring denne lørdagen, og når en vær er målbevisst får væren som oftest å det han/hun vil. Det handler om å våge å vise hva det er som betyr mye for deg. I løpet av lørdagen får du en forespørsel som gjør deg glad.

Tyren 20/4-20/5

Du er glad og lettet når denne lørdagen går mot slutten. Det blir en høyintensiv dag med mange aktiviteter og du er lei alt maset. I løpet av ettermiddagen og kvelden får du mulighet for å gjøre opp for en feil du har gjort.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å forhindre en alvorlig feil. Du er sulten og ivrig, noe som gjør at du lett går glipp av viktige detaljer. Prøv å senke tempoet litt og vær nøye med at de beslutningene som blir gjort er gjennomtenkte.

Krepsen 21/6-22/7

Du drømmer om varmere tider og nå når våren endelig er her, nyter du dagen i fulle drag. Akkurat nå er det mye mer harmonisk enn det har vært på lenge. Du føler at du trives med livet, selv om du uroer deg litt for vennskapet og hva som kommer til å skje til høsten.

Løven 23/7-22/8

Du er litt deppa idag. Du gjennomgår noe som forhindrer deg fra å være så aktiv som du pleier å være og det drar ned humøret ditt. Denne helgen har du sett fram til en del tøffe utfordringer, men du må kansellere til du føler deg bedre.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen byr på en del morsomme utendørsaktiviteter. Selv om det ikke er like varmt som det har vært, så stortrives du ute i naturen med dine nærmeste. I løpet av dagen forteller en venn en hemmelighet for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du blir overrasket når du får se resultatet på en test, prøve eller oppgave du har gjort. Du var overbevist om at du hadde gjort det dårlig, men resultatet er betydelig bedre enn du fortjener. Neste gang er du kanskje bedre forberedt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du bladet fra munnen og bekjenner noe du har gjort eller som du planlegger å gjøre til en venn. Det handler om at du vet at du kommer til å gå mot strømmen og kanskje skaffe deg et par fiender på veien, men det synes du det er verdt.

Skytten 22/11-21/12

Du vil ikke høre flere løgner fra en venn og det sier du klart ifra om. Du er lei denne personens bortforklaringer selv om de er ment for å beskytte deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag gir du jernet. Noe trigger deg til å gi litt mer av deg selv enn du pleier. En sjef eller leder frister med en pris eller en utfordring som tiltaler deg og du tenker vise at du er riktig person for dette oppdraget. På kvelden er du stolt over deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er tvilsom til om du gjør rett når du setter spørsmålstegn ved en autoritet idag, samtidig vet du at dette er den eneste måten å kunne påvirke positivt. Svaret du får er veldig bra og du merker at dine meninger og tips faktisk settes pris på.

Fiskene 19/2-20/3

Du savner en person veldig mye idag. Selv ved tilfeller der du ikke burde tenke på denne personen, sniker han/hun inn i tankene dine. Du har helt enkelt vanskelig for å erkjenne at denne personen har kommet under skinnet på deg. Det er noe med denne personen som får deg til å føle deg veldig savnet.

Powered by Labrador CMS