horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 24. desember

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har virkelig gledet deg til denne dagen. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, når det er jul blir du et lite barn igjen. Du våkner tidlig og legger deg sent. Det blir en koselig julaften fylt med samtaler og varme.

Tyren 20/4-20/5

Julaften starter tidlig for deg, men det gjør ikke så mye fordi det ikke er noe stress. For deg handler denne dagen om familie og tid med dem du er glad i. Det blir en morsom og harmonisk dag som byr på latter og varme.

Tvillingene 21/5-6/20

Du stresser deg selv i dag fordi det er ting du har planlagt som du ikke har rukket. Prøv å fokusere på det positive i stedet for å bli opprørt over ting du ikke har hatt tid til. Denne dagen byr på kjærlighet og varme, nyt det.

Krepsen 21/6-22/7

Krepsen er et ekte familietegn, så julen betyr litt ekstra for deg, spesielt hvis du bor langt unna familien din. I dag vil du bare nyte en midlertidig pause fra hverdagen. Det blir en dag fylt med god mat, glede og litt skøyerstreker, spesielt hvis det er barn rundt deg.

Løven 23/7-22/8

Du har en evne til å si de rette tingene til folk som har det dårlig, en evne som kommer godt med i dag. Når en pårørende føler seg litt nedfor grunnet rot i privatlivet sitt, vet du nøyaktig hva du skal si for å få vedkommende til å føle seg bra.

Jomfruen 23/8-9/22

Julen handler om å være tilstede ett sted i stedet for å gjøre mange ting flere steder. Uansett om du tilbringer dagen på ett sted eller deler julen mellom ulike steder, sørger du for å spre glede og varme rundt deg. Det blir en fin dag.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av denne dagen prøver du å ha tid til både det praktiske og det som er gøy. Det kan til og med hende at du må jobbe på julaften, men i så fall tar du med deg litt julestemning på jobben. Det blir en bra dag uansett hvilke utfordringer den byr på.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt bekymret for en nær venn eller slektning som ikke har vært seg selv den siste tiden. I dag sørger du for å strekke ut en hånd til denne personen slik at de vet at de ikke er alene. Ellers en deilig og stemningsfull dag og kveld.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av julaften prøver du å fokusere helt og holde deg på nuet og ikke gruble over framtiden eller arbeid. Det krever mye energi å kunne legge bort alle negative tanker og bare være i øyeblikket. Kvelden byr på en overraskelse.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en litt annerledes julaften for deg. Dagen starter tidlig og inkluderer aktiviteter du vanligvis ikke ville brukt julen på. Selv om du bryter dine vanlige tradisjoner, vil det bli en fin dag og en enda bedre kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du koser deg virkelig denne julaften. Det har vært så mye i det siste at du går helt inn i følelsen av å være her og nå for en dag. I løpet av denne dagen er det er varme, latter og kjærlighet, men også et snev av sorg og lengsel.

Fiskene 19/2-20/3

Julaften handler hovedsakelig om familie og å ta vare på sine nærmeste. Dagen starter med litt dramatikk, men med en gang du kommer til en forståelse av hva som er viktig, slipper du denne konflikten og fokuserer på noe annet i stedet.

Powered by Labrador CMS