Dagens Horoskop: Lørdag 2. Mars

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har mange meninger som andre kan se på som støtende idag, men de skal du ikke bry deg om. Du får mene som du vil, det er din rett. I løpet av dagen markerer du på flere måter din misnøye for et familiemedlem.

Tyren 20/4-20/5

Du funderer på om du skal gi opp en person som aldri ser ut til å bry seg om deg. Du synes du har lagt ned nok energi og omtanke, nå er det faktisk nok. Kvelden byr på god mat og hjemmekos.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant blir du irritert på en slektning som alltid er så egoistisk. Du prøver å ikke bry deg, du elsker denne personen tross alle feil, men idag blir du skikkelig sint når denne personen nok engang viser mangel på empati.

Krepsen 21/6-22/7

Iblant blir du veldig frustrert over ting du ikke får til, selv om du prøver gang på gang. Idag er en slik dag hvor du virkelig anstrenger deg, uten å lykkes. På kvelden kommer en venn med en genial og enkel løsning på problemet.

Løven 23/7-22/8

Idag nyter du at du har fri. Du vet at du snart må på jobb igjen, og da blir fokuset nok en gang på den hektiske hverdagen, så idag vil du bare kose deg. Er du singel kan det hende du flørter litt idag.

Jomfruen 23/8-22/9

Det er lett å være glad når solen skinner og man omgir seg med gode venner. Idag får du muligheten til å virkelig nyte en inspirerende og herlig lørdag, der fokuset ligger på å nyte, være utendørs og å le med venner.

Vekten 23/9-22/10

Du har ikke så mye imot sladder, så lenge det ikke blir for mye av det gode. Du er en nysgjerrig person som har en tendens til å legge seg oppi andres liv, selv om du prøver å holde deg utenfor. Idag får du høre et ekstra interessant rykte som du bare må forske videre på.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en koselig lørdag der fokuset ligger på å treffe venner og bare omgås. Det er lenge siden du følte deg så frigjort som idag og det gir deg mulighet for å gjøre litt som du vil. I løpet av dagen er det også muligheter for å bruke tid på en hobby du har.

Skytten 22/11-21/12

Det blir mye å tenke på denne lørdagen og det gjelder å spille kortene sine riktig. Du er på god vei til å lykkes med noe du har jobbet med en stund nå, men for å få de siste puslebitene på plass, må du tenke smart.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har vanskelig for å forstå en venn som stadig gjør deg skuffet. Han/hun prøver ikke engang, og det gjør deg trist. Idag velger du å legge den dårlige stemningen til side, slik at dere får en koselig kveld sammen. Om dere er flere, kan det bli en veldig bra kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir ganske ensformig. Det er nesten så du lengter tilbake til jobb, i hvert fall om du har hatt fri en stund. Du har ikke energi til å gjøre noe og du føler deg irritert og lei. Kvelden blir ikke som du hadde tenkt deg, selv om den blir bedre enn dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å være helt engasjert i en samtale du har idag, tankene dine er et helt annet sted. Som singel finnes det en mulighet for at du er på vei til å bli forelsket og at denne personen opptar en del av tankene dine.

Powered by Labrador CMS