Dagens Horoskop: Lørdag 2. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du vet at du ikke kan komme deg unna et oppdrag i dag, men du prøver allikevel. Det finnes noe sjarmerende i din måte å håndtere dette problemet på og det kan være du lykkes med å få litt ekstra hjelp fordi du er så uimotståelig.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å både være med familien og rekke visse ting som du ikke kommer unna. Det blir en bra dag der du føler deg nyttig. Kvelden blir koselig og du fokuserer først og fremst på å ta det med ro og hvile deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å trampe folk på føttene i dag, men så lenge du viser at du ikke mener noe ille med det, så kommer det ikke til å taes ille opp. Du er god på å prate deg ut av pinlige situasjoner og det er en evne som kommer godt med denne lørdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du bekymrer deg mer enn du må for økonomien din akkurat nå. Det kan være klokt å spare litt på dine ressurser, men det kommer til å ordne seg fremover om du ikke gir opp. En god nyhet forgyller dagen din.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å håndtere alle de følelsene som bobler inni deg. Fra ditt selvsikre ytre, merkes det knapt hvordan du har det inni deg og det kan være vanskelig for personer å lese deg. Ikke en gang de du vil at skal se gjennom din fasade, lykkes med det akkurat nå. Slipp ned muren!

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen litt som den kommer og det synes du er skjønt. Du pleier ikke være så spontan, men akkurat nå når alt er så usikkert, unner du deg selv å tenke litt mer carpe diem. Kvelden gir deg en idé for framtiden.

Vekten 23/9-22/10

Du blir overrasket over en kommentar som vennen din kommer med i dag. Han/hun pleier normalt sett ikke være så spydig, men i dag eier ikke denne personen filter. Du prøver å påpeke litt diskré at mennesker kan bli såret over denne typen oppførsel, men kommentaren din tas ikke vel i mot.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gjør ikke så mye i dag annet enn å unne deg selv å ta det litt med ro for en gangs skyld. Du har slitt og uroet deg mye den siste tiden, så du har behov for en pause fra alt og alle. Har du mulighet, kan en hel dag i naturen gjøre deg godt, slik at du får luftet tankene dine litt.

Skytten 22/11-21/12

Du har masser av humor som du benytter deg av i dag. Ingenting forlenger livet som en god latter og du sørger for å holde omgivelsene dine glade. En venn har et problem som han/hun trenger å få råd om, her gjelder det å ta vennen sin på alvor.

Stenbocken 22/12-19/1

Lørdagen blir en herlig dag fylt med koselig sladder og hjemmekos. Du nyter å omgås familie og venner. Dagen handler om god mat, koselige samtaler og en lett og herlig stemning. Om kvelden kan du få en sms som både smigrer og overrasker deg en smule.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt urolig for at du ikke skal få det som du vil i dag. Du har prøvd alt du kan for å overtale de/den det gjelder, men ingenting hjelper. Kanskje møter du problemet på feil måte? Om du tenker litt mer, så finner du sikkert løsningen på ditt dilemma.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen handler om å ha det gøy. Selv om du ikke fester, kan du ha en koselig dag sammen med noen du er glad i. Et plutselig minne kan hjemsøke deg i dag. Er det ikke på tide å gjøre opp med fortiden en gang for alle og finne ut av om følelsene dine er en romantisk fantasi eller ikke?

Powered by Labrador CMS