Dagens Horoskop: Lørdag 19. Juni

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du stusser litt over en venn som oppfører seg annerledes. Du skulle gjerne følt deg mer sikker på hvordan denne personen tenker, men det er ingen tvil om at du ikke helt stoler på at denne personen er ærlig. Alt i alt en fin dag.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen blir litt av et eventyr for din del. Du opplever nærområdet ditt på en ny måte. Det kan være et museum, utendørsaktiviteter eller bare rusle rundt i byen. Uansett så blir det en koselig og annerledes dag der du gjør et og annet kupp.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en risk for at du forsnakker deg om en hemmelighet i dag. Tvillingene er vanligvis gode til å snakke for seg, men har vanskeligheter med å holde ting for seg selv. Det ligger ikke i din natur å holde på hemmeligheter.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke like utadvendt som forrige sommer. Du synes at det er litt vanskelig å møte nye mennesker ettersom det innebærer at du må oppføre deg mer korrekt enn du ønsker. Akkurat nå foretrekker du å være med mennesker som som kjenner til både dine gode og dårlige sider.

Løven 23/7-22/8

I dag sørger du for å nyte din nyvinnende frihet. Du synes at det er deilig å slippe alle dine vanlige gjøremål. Det kan handle om at du er på en lengre eller kortere ferie, der du er fri til å ta dagen som den kommer, eller at du rett og slett er ferdig med alle gjøremål.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil shoppe i dag. Det er egentlig ingenting du trenger, men du liker å gå rundt i butikker for å se om du finner noe. Det handler mer om følelsen av å bare vandre omkring, gjerne med noen du liker, som er det viktigste.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om mat på ulike måter. Du vil prøve noe nytt. Kanskje vil du spise mer vegetarisk, eller kutte ut noe fra kostholdet ditt. En stor del av dagen går med til å forberede dette nye steget i livet ditt. Det kan være å lete etter oppskrifter, lage mat eller handle.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir veldig lett irritert på en yngre slektning eller venn. Du synes at denne personen er bortskjemt, men du har vanskeligheter med å få denne personen til å forstå at han/hun ofte oppfører seg barnslig. Det er spesielt i situasjoner med kompromiss og samarbeid at dette viser seg.

Skytten 22/11-21/12

Du har vanskeligheter med å si nei til noen som du vet at du burde være strengere mot. Det kan handle om et barn eller et dyr. Du vet at denne personen hadde hatt godt av at du satt tydeligere grenser, men dette er lettere sagt enn gjort.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir magisk og annerledes. Det virker som om du utforsker en ny by, og oppdager små perler. Dersom været er dårlig er du innendørs på gallerier og museum. Dersom været er bra kan du kose deg på piknik i en park eller på café.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag samles du med familien. Det kan være at dere ikke har sett hverandre så mye i det siste, så det blir et gledelig gjensyn. Det kan handle om at det har vært mye jobb eller at noen har vært bortreist. Kvelden handler om god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Det er ingen grunn til å lytte til sladder om en person. Uansett om det stemmer eller ikke, så har du ingen harde fakta å gå ut ifra. Det er litt som i retten, der personen er uskyldig inntil det motsatte er bevist.

Powered by Labrador CMS