horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 18. mars

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Hvis du driver med en sport eller annen fysisk utfordrende hobby, vil denne dagen dreie seg mye om prestasjon. Det kan handle om hva du selv oppnår av resultater, men det kan også dreie seg om et lags eller en gruppes felles innsats.

Tyren 20/4-20/5

På lørdagen blander du litt praktiske gjøremål med glede. Du har noen ting du vil få gjort hjemme, men du tar også deg tid til å møte venner eller familie. Denne dagen ser ut til delvis å handle om en fest eller feiring. Du nyter å være sammen med dine nære og kjære.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en herlig lørdag med fysisk aktivitet og utendørsaktiviteter. Du slapper av og kan helt leve i øyeblikket. Du vil gjerne tilbringe denne dagen med venner eller familie. Kvelden handler om å ha det gøy og kunne slippe seg løs.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen ser ut til å handle om en sammenkomst med familien eller en større del av slekten. Selv om du tar deg tid til å trene eller gjøre noe annet i deler av dagen, ser det meste ut til å dreie seg om slekt og familie og å tilbringe tid sammen. Det blir en god dag.

Løven 23/7-22/8

På lørdagen er det mer ild i horoskopet ditt. Du er uthvilt og klar for en kveld sammen med venner. Enten det er en privat fest, middag eller en kveld på byen, vil det bli morsomt og veldig sent. På kvelden får du høre noen kontroversielle nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9

Enten du har fri eller jobber denne helgen, handler lørdagen om å ha det gøy. Det blir en dag og en kveld der du slipper løs og tør litt mer enn vanlig. Du tar den helt ut, noe som kan overraske noen av vennene dine. Du pleier ikke å være så løssluppen.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt irritert på deg selv for å ha lovet å stille opp på noe du ikke har den minste lyst til denne helgen. Siden du ikke har noen unnskyldning for å ikke møte opp, biter du i det sure eplet og møter opp likevel. Til tross for alt blir det en hyggelig og givende dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Helgen byr på en forandring av omgivelser og hyggelige opplevelser. Selv om du bare gjør små utflukter i ditt nærmiljø, gir denne dagen deg energi og glede. Det handler ikke så mye om hva du gjør, men hvem du tilbringer dagen med. En overraskelse venter på kvelden.

Skytten 22/11-21/12

Du har mye å gjøre denne lørdagen og følger en stram tidsplan. Spørsmålet er om du vil klare å gjøre alt du har planlagt. Som vanlig kan din tidsoptimisme slå tilbake på deg. Kvelden ser gnistrende og sosial ut. Den byr på spennende møter.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du flere gode initiativer som vil hjelpe deg både på jobben og privat. Solen driver deg og får deg til å tenke mer på din fremtid og karriere. Kvelden handler om en felles og morsom aktivitet sammen med en større gruppe.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av lørdagen fokuserer du enten på en hobby eller et prosjekt som du driver privat. Det blir en hyggelig, sosial og kreativ dag. Kvelden byr på kos hjemme med familien eller kanskje en middag med venner. Uansett handler det om god mat og den hyggelig samtalen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det en dag full av muligheter, spesielt når det kommer til relasjoner. Vannmannens ekspanderende energi blandet med Månens emosjonelle innvirkning gjør deg mer åpen og interessert i et annerledes eventyr. En oveltende dag både for single og for de i et forhold.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS