horoskop

Dagens horoskop: Fredag 17. mars

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir en av de mest underholdende dagene denne uken. Du får mulighet til å blomstre og spre din sjarm rundt deg. I dag får du også konstruktiv tilbakemelding fra sjefen din, prøv å ta den til deg. Kvelden ser ut til å kunne by på fest eller andre gleder.

Tyren 20/4-20/5

Av en eller annen grunn har du gledet deg veldig til akkurat denne fredagen. Det blir en dag som forsvinner fort, men en kveld som du vil huske lenge. Hele denne fredagen handler om møter, opplevelser og om å omfavne din indre lidenskap.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag takker du nei til noe som du egentlig hadde tenkt å stille opp på, men som du ikke vil gjøre. Du har kommet til den erkjennelsen at det ikke er verdt å stresse. I løpet av denne dagen flørter du mye med en kollega som du er tiltrukket av. Det kan forårsake følelsesmessige problemer hvis du er i et forhold.

Krepsen 21/6-22/7

Du er virkelig i festhumør denne fredagen, og det glitrer virkelig rundt deg. Det blir en herlig dag der du får tid til både nytte og hygge. En kollega som har prøvd å bli bedre venn med deg lenge, kan ta et uvanlig initiativ denne dagen.

Løven 23/7-22/8

Fredagen blir en god dag der du suger til deg all informasjonen du får. Du har en herlig innstilling til det meste, og du er nysgjerrig på å lære nye ting. Kvelden ser sosial, men ganske rolig ut. Etter en lang uke vil du gjerne kose deg hjemme sammen med menneskene du liker best.

Jomfruen 23/8-22/9

Fredagen blir den letteste dagen denne uken. Selv om det er mye å gjøre på jobben, er stemningen annerledes. Du har det gøy og du er full av sjarm i dag. Mange kolleger blir fortryllet av din varme humor og intelligens. Kvelden handler om glede.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det full fart fra morgen til kveld. Her gjelder det å være uthvilt og for å henge med i svingene. Det morsomme med denne dagen er at den utfordrer din kreativitet og måten du tenker på. Også kvelden handler om å omfavne din kunstneriske side.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om moral og etikk på ulike måter. Du har havnet i en vanskelig situasjon som utfordrer din integritet og etikk. Du brenner for noe samtidig som du vet at hvis du skal fortsette i denne retningen, må du ofre noen av prinsippene dine. Spørsmålet er om du er villig til å gjøre det.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handler i stor grad om trygghet, rutiner og om å skape ro i kaoset. Det blir en god dag som går i passe tempo. Du får tid til å fullføre det du har begynt på, slik at du går inn i helgen med en følelse av å ha fullført arbeidsuken. Om kvelden vil du gjerne bli hjemme og kose deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen byr på mye latter og en herlig positiv stemning. Dagen blir lett, men kanskje ikke så effektiv som sjefen din hadde ønsket. I dag viser du imidlertid hvor selvstendig og flink du er. Kvelden byr på en flørt og sterke følelser.

Vannmannen 20/1-18/2

På fredagen øker stresset ytterligere og du merker at humøret ditt synker i samme takt som arbeidstakten øker. Det er bra å være ærlig med kollegene dine og forklare hvordan du føler deg. Kvelden blir en herlig kontrast til dagen. Da kan du slappe av og nyte øyeblikket.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å fokusere på detaljer og å rekke å bli ferdig. Du ser ut til å ha noe morsomt planlagt denne ettermiddagen og kvelden. Du føler deg uvanlig sosial og glad i dag. Det er en letthet i stjernetegnet ditt som ikke har vært der på lenge. Kvelden blir minneverdig.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS