horoskop

Dagens horoskop: Lørdag 18. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av lørdagen vil du gjerne bruke så mye tid du kan med familien eller nære venner. Det blir en harmonisk dag hvor du får sjansen til å utvikle både din kreative og intellektuelle side. I løpet av denne dagen får du smaken på en ny delikatesse.

Tyren 20/4-20/5

Lørdagen blir interessant. Den handler om et familiemedlem, men også om fremtidsdrømmer, planer om å endre hverdagen og en eventuell tur. Det blir en morsom, men utfordrende dag. Kvelden byr på god mat og hygge hjemme. Du nyter å ta det med ro

Tvillingene 21/5-6/20

Selv om du ikke er en person som pleier å være pedantisk, setter du pris på en viss orden rundt deg. Den siste tiden har vært kaotisk og det synes både hjemme hos deg, på arbeidsstasplassen og i tankene dine. I dag starter du en mental rengjøring.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av lørdagen sørger du for å holde deg opptatt. Det er to grunner til at du vil ha mye å gjøre. Den ene handler om at du ikke vil falle bak, og den andre årsaken er en slektning du misliker. Ved å holde deg opptatt, kan du unngå denne personen.

Løven 23/7-22/8

Det er sjelden løven anses som en feiging, selv ikke når det gjelder fysiske utfordringer eller å være åpen. Likevel står du overfor en situasjon i dag som krever at du går utenfor komfortsonen for ikke å virke vanskelig. Det blir en interessant og lærerik dag.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag er det fest eller feiring. Uansett om det dreier seg om en familiefest eller parmiddag, blir det en vellykket lørdag. Du vil skinne litt ekstra denne dagen og derfor er du ivrig etter å handle noe fint å ha på deg til kvelden.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av lørdagen er det en som står deg veldig nær i fokus. Enten prøver du å hjelpe vedkommende med et prosjekt eller et problem de har, eller så kan dette være en person som har en tendens til å ødelegge for seg selv. Det blir en intens, men morsom dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er i nesten like godt humør i dag som du var i går. Også i dag er du sosial og du henger gjerne med både familie og venner. Dette er en dag som byr på variasjon og på nye miljøer. Du fyller virkelig på drivstoff når du er utendørs på dagtid.

Skytten 22/11-21/12

Har du fri denne lørdagen, er det et godt tidspunkt å henge med vennene dine. Det er spesielt en som du ikke ser så ofte og som har tatt en del kontakt i det siste. Dette er en person som du har vært veldig nær og som du håper du kan finne tilbake til igjen..

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler i stor grad om dine private ambisjoner og hvordan du kan nå dem. Den siste uken har gitt deg mye positiv energi og nå vil du forvandle det til en konkret plan som har med fremtiden å gjøre. Dette er også en god dag for å handle klær eller møbler.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du fortsatt litt tung i hodet, men du prøver å fortsette for å komme tilbake til en sunn døgnrytme. Det blir en morsom og aktiv dag som kan by på litt frisk luft og mosjon. Kvelden overrasker med ny inspirasjon og ulike innslag av glede.

Fiskene 19/2-20/3

Lørdagen blir en aktiv dag hvor du er mest mulig ute. Den friske luften gjør deg godt og gir deg avstand fra hverdagens problemer. Hvis du har en partner, kan denne dagen byr på en romantisk overraskelse. Som singel er det venner og fester som gjelder på kveldstid.

Les også: Disse stjernetegnene passer best sammen!

Powered by Labrador CMS