Dagens Horoskop: Lørdag 18. April

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du tar det med ro denne lørdagen. Egentlig dreier det seg ikke så mye om at du har behov for å hvile, det handler mer om at du ikke har fantasi til å finne på noe. En melding fra en kollega du ikke har truffet på lenge får deg til å lengte etter denne personen. Hvorfor ikke skrive noen linjer eller ringe han/henne?

Tyren 20/4-20/5

Denne lørdagen begynner du et nytt, og ganske så omfattende prosjekt hjemme. Dette kommer til å ta tid, noe du har ganske mye av for tiden. Du kan virkelig få utløp for kreativiteten din.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag blir du sur for hver minste lille motgang. Du har månen mot deg, noe som påvirker humøret ditt negativt. Om du er klar over denne påvirkningen, kan du kanskje kontrollere de negative følelsene dine litt bedre.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes mye magi i luften i dag og du har flaksen på din side. Tilfeldigheter kan føre til at du støter på riktig person til rett tid i dag og da kommer mange puslebiter til å falle på plass. Selv om du ikke tror på skjebnen, innser du at visse ting må være mer enn bare tilfeldigheter.

Løven 23/7-22/8

Det blir en merkelig lørdag som starter galt og som ender brått, men som ellers blir veldig bra. Det handler mye om innstilling i dag. Å tenke positivt kommer definitivt til å gjøre dagen bedre. Kvelden blir intensiv på en ganske så uventet måte.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom, intensiv og ganske så tøff mellom slagene. Du er mer sosial enn du har vært på lenge, men du holder deg allikevel litt for deg selv for sikkerhetsskyld. Du vil ikke ta noen sjanser. Kvelden handler om vennskap.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og variert lørdag der fokuset ligger på å skape de små forandringene. Du pleier å være den som foretrekker mer radikale endringer, men du har begynt å innse verdien av å gjøre mindre, men verdifulle forandringer i hverdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har litt panikk når det gjelder økonomien din. Om du ikke har vært flink til å spare før, kan det hende du nå går inn i en periode hvor du virkelig må leve sparsommelig for å kunne dekke alle kostnader. I dag er det på tide å sette opp budsjetter og se på noen alternativer.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et ganske lunefullt humør akkurat nå. Den ene dagen er du myk og imøtekommende, mens du neste dag kan være hard og avvisende. Det handler om at det er mange ulike påvirkninger i tegnet ditt som ikke kommer overens akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om å komme i kapp med ulike prosjekter. Du har tatt det med ro den siste tiden, men nå er det på tide å øke tempoet igjen. Du har behov for noe som driver deg framover og i dag får du den belønningen du fortjener. Kvelden blir morsom og passe sosial.

Vannmannen 20/1-18/2

Du må ta tyren ved hornene og løse problemene du står ovenfor. Det kan bli en ganske så kald stemning, når du forteller hva du tenker og mener, og det er viktig at du viser at de forandringene du vil gjøre, ikke påvirker dere som familie.

Fiskene 19/2-20/3

Denne lørdagen diskuterer du mye med en slektning som har tatt stahet til et nytt nivå. Denne personen er ikke bare urimelig, han/hun har også evnen til å få med andre på sine dumheter. Kvelden blir morsom og annerledes.

Powered by Labrador CMS