Dagens Horoskop: Lørdag 15. Februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen byr på en hel del hardtrening, men også på mye latter og morsomme opplevelser. Akkurat nå er venner veldig viktig for deg. Det er de du tilbringer all fritiden din med. Har du familie, så prøver du å kombinere kvalitetstid med de samtidig som du prøver å være med venner.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en stressende innledning på lørdagen, men etter lunsj begynner du å få kontroll på ting som du vil få gjort i dag. Det finnes mye energi i tegnet ditt akkurat nå og derfor er du ofte litt for ambisiøs med alt du vil rekke i helgen. Kvelden handler om familie og slektninger.

Tvillingene 21/5-20/6

Akkurat nå stresser du mye, og det er ikke så bra for deg. Du har behov for å roe ned i helgen, så prøv å ikke booke inn så mye denne dagen selv om du vil. I løpet av dagen passer du på å gå igjennom økonomien din og gjøre opp en spareplan for sommeren.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt forsiktig i dine uttalelser akkurat nå. Du har lagt merke til at visse av vennene dine tar ting som et løfte når det mer er tenkt som et løst forslag som bør utvikles. Dette kan skape problemer for deg på sikt.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke spesielt ambisiøs i dag og du bør unngå å delta i en konkurranse eller sport av noe slag. Verst er det om handler om en laginnsats, for da kan du virkelig irritere de rundt deg. Vennene dine vet at du kan, så derfor blir de ekstra sure når du mislykkes.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er målrettet i dag. Uansett om du planlegger en stor vårrengjøring, og er på jakt etter noe spesielt til hjemmet, eller prøver å omgås med så mange venner som mulig, så har du et mål som du tenker å nå. Kvelden blir underholdende.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå har du en ny interesse som du sørger for å prioritere. Familien din blir litt irritert over at du legger så mye fokus på en hobby du egentlig ikke har tid til. Du må prøve å forklare hvor mye det betyr for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du uttaler deg på en ganske så klønete måte om en laginnsats, og det irriterer en del personer rundt deg. Saken er den at du bare vil få fram at dere har så mye potensiale sammen, og at du derfor mener dere burde kunne lykkes bedre.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om å kombinere ambisjon, kjærlighet og vennskap. Det blir en dag hvor du har mange baller i luften samtidig, så sørg for å være uthvilt og i godt humør. Kvelden kan by på overraskende nyheter.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har mye du vil rekke denne lørdagen og det kommer til å ta tid innen du er i form igjen. Du ser ut til å ha vært utsatt for en skade, eller så har du ikke helt vært deg selv den siste tiden. Kvelden blir herlig og sosial, og byr også på et par velkomne overraskelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye du bør rekke denne lørdagen, så sørg for å starte dagen tidlig. Står du opp for sent, er risikoen stor for at du ikke rekker alt du har planlagt. Om kvelden overrasker du familien med litt nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en vilje til å lykkes med en ting i dag og du er helt fokusert på målet ditt. Partneren din kan oppleve at du bryr deg mer om dine ambisjoner akkurat nå enn om dere to. Prøv å forklare for partneren din hvor viktig det er med individuelle mål, selv om man er i et forhold.

Powered by Labrador CMS