Dagens Horoskop: Lørdag 13. februar

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er bestemt på hva du vil i dag. Det har blitt mange kompromisser denne uken, og nå vil du bare gjøre som du selv vil, uten at du må tenke nevneverdig over dette. Din partner eller venn ser annerledes på saken.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv, men morsom lørdag. Du har masse å gjøre, og tiden flyr. På ettermiddagen innser du at du har tid til overs, og denne bruker du på et kreativt prosjekt. Kvelden handler om hjemmekos og god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Du orker ikke stress i dag, selv om du egentlig burde skynde deg litt. Istedenfor blir du sen til avtaler og aktiviteter, noe som kan forårsake en del irritasjon, men det bryr du deg ikke om. Kvelden blir sen, men informativ.

Krepsen 21/6-22/7

Dersom du er nyforelsket blir dette en dag i kjærlighetens tegn. Du viser din partner hvor mye han/hun betyr for deg. Som singel kan all romantikken rundt deg blåse liv i gamle følelser. Kanskje angrer du et valg du tok.

Løven 23/7-22/8

Du interesserer deg ikke for en venns bekymringer, og det får reaksjoner. Denne personen anser det som din plikt at du stiller opp, men du ser annerledes på deres relasjon. Du ser på dere som bekjente, fremfor venner.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en avslappet innstilling til det meste i dag. Uansett hvor mye du har å gjøre, eller hvor mye du har lovet bort, så stresser du ikke. Ditt motto er "en ting av gangen". Kvelden handler om romantikk, sjalusi og forelskelse.

Vekten 23/9-22/10

Du elsker Valentines day med alt det innebærer. Selv om du er singel feirer du denne dagen, enten med venner eller familie. I år faller denne dagen på en søndag, men du feirer den litt i dag også.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har vanskeligheter med noe en venn har sagt. I din verden kommer det lite fornuftig ut av denne personen. Det er som om du ikke kan ta det til deg, ettersom det strider mot dine ønsker.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt trøtt i dag. Det har vært en bra, men ganske slitsom uke. Dersom du får det som du vil, tilbringes denne dagen med noen som står deg nær. Du orker ikke å være sosial eller gjøre noe aktivt. Du vil bare være hjemme.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv. Du har lovet deg bort til flere steder samtidig, og det kan bli stressende dersom du skal rekke alt. Du pleier vanligvis ikke å fullbooke helgene med mindre du må, men i dag har du altfor mye du skal ha tid til. Men - dagen blir morsom!

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskeligheter med å akseptere en persons tanker når det gjelder deres relasjon. Du synes at denne personen er helt ute på tur, og det har du ingen problemer med å fortelle til han/henne. I løpet av ettermiddagen vurderer du en overraskelse for noen som står deg nær.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at vennen din forventer seg litt ekstra oppmerksomhet fra deg, men spørsmålet er om du orker å anstrenge deg så mye. Selvfølgelig synes du at det er hyggelig å gjøre stas på noen du liker, men dere er nok litt uenige om hva det innebærer.

Powered by Labrador CMS