Dagens Horoskop: Lørdag 12. September

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne lørdagen har du mange aktiviteter planlagt og det blir en bra og produktiv dag for din del. Du har så mye energi akkurat nå, så du bør passe på å gjøre alle de tingene du ikke rekker vanligvis.

Tyren 20/4-20/5

Det har vært en ganske kaotisk uke på mange måter, men i dag begynner du endelig å få litt kontroll over situasjonen. Du gjør ting du virkelig liker, samtidig som du gjør en hel del nyttige ting. Kvelden blir veldig familievennlig og koselig. Du feirer kanskje noe eller noen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si nei til en person som behøver hjelpen din i dag, samtidig som du vet at du egentlig ikke har tid til denne personen. Her gjelder det å prioritere hva som må gjøres og hva som kan utsettes. Kvelden handler om en familiekonflikt.

Krepsen 21/6-22/7

Du har virkelig surret deg inn i en rekke kompliserte situasjoner den siste tiden og spørsmålet er om du kommer til å kunne finne ut av dette uten å få hjelp. Problemet ditt er at du er veldig involvert, og det gjør det vanskelig for deg å holde deg objektiv til alt som har skjedd.

Løven 23/7-22/8

Du orker ikke helt en person som har blitt så klengete. I begynnelsen var det gøy og du likte oppmerksomheten, men nå har det gått litt vel langt og du føler deg nesten forfulgt. Kvelden blir interessant og lærerik.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en positiv energi i tegnet ditt som du bør ta vare på. Akkurat nå er du inne i forandringens tid der det gjelder å anpasse seg det nye, noe jomfruer pleier å ha vanskelig for, Men det gjelder ikke deg akkurat nå. Du ønsker forandringer velkommen og synes det er gøy og utfordrende.

Vekten 23/9-22/10

Du blir litt såret over en venns lite gjennomtenkte kommentarer i dag. Du vet at han/hun sjeldent mener noe ille med det, men visse ting er litt for nære sannheten for din del. Kanskje burde du prate med vennen din og fortelle hva du føler.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar en ting om gangen i dag og det er bra, for da slipper du å stresse. Dagen handler om å være oppmerksom på detaljer og finne ut av hvordan du kan gjøre hverdagen din enklere og bedre. Nå er tiden inne for å forandre og forbedre slik at du får en smidigere hverdag.

Skytten 22/11-21/12

Du blir sint på en venn for at han/hun nok en gang avlyser avtalen deres. Dere har så lite tid til hverandre akkurat nå at du ikke synes det er akseptabelt å prioritere andre enn dere to. Vennen din er av en annen oppfatning, og det kan føre til uenighet dere i mellom.

Steinbukken 22/12-19/1

Lørdagen handler om både jobb og private forpliktelser. Det blir en bra, men ganske stressende dag der du ikke rekker så mye som du kunne ønske. Kvelden byr på en hel del latter og masse kos. Det kan bli en romantisk kveld, eller en skikkelig partykveld, litt avhengig av humøret ditt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag bruker du store deler av dagen på noe du elsker å gjøre. Det blir en dag fylt med positiv energi, som gir deg en indre ro i det kaoset som har vært de siste ukene. Du har behov for en mental ferie. Kvelden handler om god mat og å planlegge fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være ganske så utålmodig i blant og i dag er en slik dag hvor du ikke folk som er trege. Du får huske på at ikke alle har din kjappe intellekt og tenkemåte.

Powered by Labrador CMS