Dagens horoskop: Lørdag 12. november

Slik blir din lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Lørdagen handler om å bryte opp fra inngrodde mønstre og plagsomme vaner. Du ønsker å leve sunnere og være mer aktiv, noe du tar tak i i dag. Dagen handler ikke bare om å følge din tro, men også om å nyte livet.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du sprekere enn du har vært på lenge. Du koser deg om du har fri, ellers jobber du i et ganske så rolig tempo. For deg handler lørdagen om å ikke stresse. Har du mulighet kan det være litt julestemning på gang hjemme. Du liker å forberede advent i god tid.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en evne til å havne i trøbbel, i hvert fall når det kommer til forhold. Tvillingene er impulsive og gjør vanligvis det som føles riktig i øyeblikket, noe som kan skape problemer i det lange løp. I dag bør du tenke deg om før du handler.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som ikke lytter til saklige argumenter, og følger heller hjertet og magefølelsen i stedet. Vanligvis er det den rette tingen å gjøre for den intuitive Kreften, men i dag er du påvirket av en kraft som fremmer logisk tenkning og holder intuisjonen din tilbake.

Løven 23/7-22/8

Denne lørdagen vil du være ute selv om været ikke er på din side. For deg er det viktig å se nye miljøer for å finne inspirasjon i hverdagen. Du kan også velge et kreativt og inspirerende innemiljø som museum, galleri eller idrettssenter.

Jomfruen 23/8-22/9

Akkurat nå klarer du ikke å sette livets puslespill sammen på en tilfredsstillende måte. Det er for mye du vil gjøre, men for lite tid. Du må begynne å si nei til hyggelige aktiviteter og det gjør vondt i hjertet ditt. Ellers blir det en morsom og kreativ dag med høy hyggefaktor.

Vekten 23/9-22/10

Du tør å bryte deg løs fra moralske verdier i dag og gjøre noe som mange kanskje anser som litt uansvarlig. Det er sjelden du slipper deg løs på denne måten, men når du først gjør det, gjør du det fullt ut. Ingen mellomposisjoner her, du gir jernet.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om å tenke på situasjonen din og om å endre på ting som har gått galt. Det kan virke enklere enn det er, men det er en vilje til endring og forbedring som preger tegnet ditt akkurat nå og får deg til å handle på best mulig måte.

Skytten 22/11-21/12

Du kjeder deg litt, noe du ikke vil innrømme, hverken ovenfor deg selv eller til noen andre. Du foretrekker å ha mange aktiviteter planlagt, selv om du ikke får mulighet for restitusjon. I dag er en dag hvor du klatrer på veggene i stedet for å kose deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vil henge med venner i dag, og du vil gjøre det så mye du kan. Du har kanskje en del aktiviteter på dagtid, men det hindrer deg ikke fra å møte folk og gå ut og ha det gøy om kvelden. Steinbukken trenger å slippe seg løs i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du unngår en person som kan være ganske så irriterende hvis han føler seg velkommen. Det virker som det er snakk om en felles bekjent som du egentlig ikke har noe annet forhold til enn at dere ser hverandre fra tid til annen på fester eller middager. I dag støter dere på hverandre igjen.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar utgangspunkt i en annen persons behov og ikke dine egne i dag, noe som skaper problemer for deg. Hvis du oppførte deg litt mer egoistisk ville det vært lettere. Kvelden handler om et familiemedlem og hans oppførsel overfor en felles venn.

Powered by Labrador CMS