Dagens Horoskop: Fredag 9. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir ikke helt som du så for deg, men dersom du har et åpent sinn kan dagen likevel bli veldig bra. Mye står og faller på været, og om det samarbeider med deg og dine planer. Noen ganger må man ha en back-up plan.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen er som fredager pleier å være, og ditt humør er på topp! Når du i tillegg får høyst uventet skryt fra en sjef blomstrer du virkelig. Du er fornøyd med din egen arbeidsinnsats, og du har energi til overs for å gjøre noe gøy på kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en herlig og aktiv fredag, og du er utendørs så mye som mulig. Du elsker fysisk aktivitet og er ganske eventyrlysten av deg. I dag pusher du egne grenser, og er fornøyd med hva det resulterer i.

Krepsen 21/6-22/7

I dag løper du på en gammel kjærlighet ved en ren tilfeldighet, og det røsker tak i hjertet ditt. Du innser at følelsene dine fortsatt er der, selv etter alle disse årene. Nå lurer du på om du skal gjøre noe med disse følelsene, eller bare undertrykke dem igjen.

Løven 23/7-22/8

Du er veldig ferdig med en viss del av ditt liv, men det virker som om den eller de som har med denne delen å gjøre, ikke er ferdige med deg. Du er en person man ikke vil miste kontakten med. For deg er det lettere å gå videre.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om et økonomisk valg. Det handler om noe du vil kjøpe, og som du synes at du fortjener, men som du egentlig ikke trenger eller har råd til. Dette blir et vanskelig valg for Jomfruen som elsker luksus.

Vekten 23/9-22/10

Du surrer en del i dag. Du prøver å være kort og konsis, men det som kommer ut av munnen din er verken sammenhengende eller kortfattet. Det handler i stor grad om Merkurs plassering, og det er lite å gjøre med det. Dette går over veldig snart.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir litt irritert på en person som ikke lytter til det du vil fortelle. Det handler ikke så mye om hva du sier, men måten du sier det på. I dette tilfellet synes du at din venn burde lese mellom linjene, men det er tydeligvis vanskelig.

Skytten 22/11-21/12

Det er noe provoserende over ditt stjernetegn i dag. Du vil skape konflikt og drama. Skytten er kjent for å like at det skjer noe, spesielt med venner. Ubevisst trigger du mennesker rundt deg for å skape reaksjoner og motreaksjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om vennskap, om å gjøre ting og forstå hverandre. Du er ikke en person som slipper folk inn på deg med det første, men disse vennene har du sluppet inn – sakte, men sikkert. En herlig, problemfri og annerledes fredag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er en sunn dynamikk i ditt horoskop i dag. Du har mange planer og du lykkes med å gjøre de fleste til virkelighet, noe du er veldig fornøyd med. I løpet av ettermiddagen møter du noen som gjør sterkt inntrykk på deg.

Fiskene 19/2-20/3

I dag lykkes du med å slippe taket i noe fra fortiden. Det har tatt lang tid å komme hit, men når du møter denne personen i dag, så innser du at han/hun hører til en annen tid av livet ditt. Det er en fin ting å innse.

Powered by Labrador CMS