Dagens Horoskop: Fredag 6. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen handler om å inngå kompromisser, noe du synes kan være litt vanskelig iblant. Du er vant til å få viljen din, uansett om det skjer med manipulasjon eller på en mer direkte måte. I dag har du ingenting å vinne på å få viljen din, så tenk heller på gruppas styrker og la alle få bestemme.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen går fort og du er i et uvanlig bra humør. Dagen handlar om å rekke alt du skal få gjort. I løpet av ettermiddagen er du sosial med vennene dine. Sørg bare for at kvelden ikke blir altfor sen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å akseptere et nei i dag, selv om du vet at kollegaen din er i sin fulle rett til å nekte deg denne tjenesten. Du vil så gjerne ha hjelp fra denne personen, så du går kanskje litt over grensen når det kommer til å overtale denne persone. Prøv å være profesjonell.

Krepsen 21/6-22/7

I dag har du en hel del ting du må rekke innen du kan ta helg, men tiden er knapp. Du har fordelt arbeidsoppgavene dine ganske så dårlig denne fredagen, og derfor må du stresse mye om ettermiddagen. Kvelden handler om romantikk.

Løven 23/7-22/8

Du lurer på hvordan du skal klare å lure en venn ut i kveld. Denne personen er veldig hjemmekjær. Her gjelder det å ha noe å friste med utenom sjarmen og din herlige personlighet. Tenk på hva denne personen liker å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag der du må velge side i en diskusjon som egentlig ikke har så mye med deg å gjøre. Det handler mer om lojalitet for en venn, enn at du faktisk sympatiserer med denne personens oppførsel. Kvelden blir interessant og veldig morsom.

Vekten 23/9-22/10

Du er litt ustabil i dag og det kan hende du glefser mot en kollega du egentlig liker veldig godt. Ditt dårlige humør skyldes de sterke planetene som befinner seg i stjernetegnet ditt akkurat nå og de kan holde seg der en stund til.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar ingen risikoer i dag og sørger for å ha en god margin på alt du gjør. Det ser ut til at du har planer for kvelden og det er derfor du har vanskelig for å konsentrere deg på jobb. Kvelden ser ut til å bli veldig underholdende.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ulike måter å påpeke feil på, og i dag velger du en ganske så klumsete måte. Prøv å ta litt hensyn. Vennen din blir lett såret akkurat nå, og å si feil ting kan gjøre mer skade enn du tror. I løpet av ettermiddagen får du nyheter som lysner opp dagen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er veldig glad for at det er fredag i dag og du ser frem til en deilig kveld med popcorn foran TVen. Vennene dine er ikke helt enige og prøver å lokke deg ut på en fest eller lignende. Kanskje du burde være litt spontan, det kan jo bli gøy!

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en stressende dag der det forventes mye av deg både på jobb og privat. Om du fokuserer og holder deg til et strikt tidsskjema, kan det gå veien, men da gjelder det å holde fokus. Kvelden handler om familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du er redd for å si nei til vennen din, fordi du ikke vil såre denne personen, samtidig har du behov for en pause fra alt og alle. Å være alene kan gi deg tid til å tenke over ting.

Powered by Labrador CMS