Dagens horoskop: Fredag 31. juli

Slik blir din fredag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen byr på fest enten du hadde planlagt det eller ei. Kanskje burde du finne på noe med en kollega du har jobbet mye med den siste tiden? Personen trenger nye impulser i livet sitt, og du vil mer enn gjerne være sammen med denne personen.

Tyren 20/4-20/5

Det er noe lett og spontant over denne dagen. Du har ikke så mange planer, og det gjør at du er impulsiv, noe du sjeldent er... Kanskje du tar kontakt med en venn som du ikke har sett på lenge, eller drar et sted det er lenge siden du har vært og savner.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir sur og tverr når du er stresset, og det er du i dag. Egentlig er det ingen grunn til å føle press. Jobber du i et rolig tempo og tar det med ro, så går det mye bedre. Slapp av!

Krepsen 21/6-22/7

Det er en person som stadig dukker opp i tankene dine. Du sammenligner alle du møter med denne personen, og du klarer ikke å slutte å tenke på personen det er snakk om. Du vil at dere skal møtes, men det kan se ut som det er en konflikt mellom dere... Svelg stoltheten din og be om unnskyldning. Vis at du mener det.

Løven 23/7-22/8

I dag er du på vei et sted. Noe dreier seg om å reise. I dag har du en bra magefølelse og driv. Du starter en dialog med en person og lykkes med å holde interessen til personen hele dagen. Det kan bli spennende...

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir som den blir, og det er ikke noe du kan gjøre for å forandre situasjonen. Det handler egentlig om et problem som ligger utenfor ditt område. Prøv å være behjelpelig, men ikke la viljen til å hjelpe andre gå utover jobben din.

Vekten 23/9-22/10

Du setter spørsmålstegn ved en beslutning i dag, og det skulle du ikke ha gjort... Du tråkker på tær og har nå to alternativer for å løse situasjonen: enten be om unnskyldning, eller så må du vise klart og tydelig hvorfor du tok beslutningen.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag prøver du å mekle mellom to venner som ikke klarer å holde fred. Du vet at du ikke bør stille deg i midten av denne konflikten, men du liker begge to så godt og vil ikke at de skal krangle.

Skytten 22/11-21/12

Det er positiv energi i ditt tegn om dagen og dette hjelper deg å starte på et prosjekt. Det kan være noe hjemme, eller noe som er relatert til jobb. Kvelden handler om familie og om nære venner. Det blir en bra fredag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du får en invitasjon og din spontane reaksjon er å takke nei, men så begynner du å fundere litt... Det er lenge siden du gjorde noe for å berike ditt sosiale liv. Hvis du våger å være litt spontan og treffe nye mennesker i kveld, kommer du til å ha en fantastisk fredag!

Vannmannen 20/1-18/2

Du har tatt på deg mer enn du kan håndtere i dag og egentlig må du jobber lenger enn planlagt. Du må nok bare akseptere at du ikke rekker alt. Kvelden blir rolig og fin. Du henter krefter hjemme.

Fiskene 19/2-20/3

Det er mye du må rekke i dag, men det er lite vilje å spore i ditt horoskop om dagen og lite blir gjort. Du burde lete fram litt entusiasme. Det er lenge siden du har gledet deg skikkelig til noe...

Powered by Labrador CMS