Dagens Horoskop: Fredag 3. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag nyter du litt ekstra at det er fredag, og du liker fredager selv om du ikke jobber. Det finnes noe litt ekstra festlig over denne dagen. Kvelden handler om å fornye et gammelt vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Du er ikke så veldig aktiv i dag, men foretrekker å ta det med ro og sove mye. Du er kanskje i ferd med å bli syk, men det kan også være at du er trøtt og har behov for hvile. Om ettermiddagen ser du ut til å pigge til igjen og da er du klar for å bevege på deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt forsiktig med hvordan du uttrykker deg ettersom du ikke vil fornærme din venn, selv om du vil være ærlig mot han/henne. Dette er en balansegang som du egentlig ikke er spesielt bra på. Du har behov for litt veiledning i hva og hvordan du skal kunne uttrykke deg.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen blir rolig. Du er ikke i humør til å gjøre noe spesielt, utover det du må gjøre. Vennene dine synes du er litt grinete, uten å helt vite hvorfor. Det kan være fordi du ikke har sett en viss person på lenge og at du savner han/henne.

Løven 23/7-22/8

I dag føler du at du faktisk er klar for å være litt modigere enn du vanligvis er. Du er villig til å ta risikoer, ikke bare fysiske men også når det kommer til følelsene dine. Du er klar for å satse litt mer, spesielt om du får signaler om at han/hun også vil det samme.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har mye å si i dag, men du vet ikke helt hvordan du skal uttrykke deg for å være klar og ikke skape noen misforståelser. For deg er det viktig å ikke bli misforstått, samtidig vil du ikke tråkke noen på tærne.

Vekten 23/9-22/10

Fredagen blir en pause i en ellers hektisk uke. Jobber du, må du ta ekstra ansvar akkurat nå og du setter ikke like mye pris på det, ettersom det innebærer mer jobb, men ikke nødvendigvis mer penger. Kvelden byr på ulike aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag bør du unngå personer som irriterer deg. Akkurat nå har du en tendens til å bli fortere sint og irritert enn vanlig. I løpet av kvelden ser du ut til å være på en fest eller middag.

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen litt som den kommer. Livet ditt er litt Carpe Diem akkurat nå. Du nyter dagene og stresser lite. Det finnes mye kjærlighet og varme i horoskopet ditt. Kvelden handler om å tilgi og å gå videre.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag kan du gjøre et nytt og uventet bekjentskap. Det er en person som ikke tillater at du ignorer han/henne. Denne personen har en veldig sterk selvtillit og drøssevis av sjarm. Dette er en person som kan bli vanskelig å motstå, til og med for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag vil du rekke å få ferdig noen mindre prosjekter, men det krever at du har visse verktøy eller produkter som du ikke har. Kanskje blir det en liten shoppingtur på formiddagen. Du liker å komme deg ut og røre litt på deg. Kvelden handler om at du eksperimenterer med matlaging.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen prøver du å ikke lytte til din dårlige samvittighet. Du har gjort eller sagt noe som du vet at kommer til å gjøre vennen din opprørt, og nå prøver du å feie hele greia under matta. Dessverre kan ditt forsøk på å fortrenge problemet, bare forverre det.

Powered by Labrador CMS