Dagens Horoskop: Fredag 29. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes noe med denne fredagen som gjør deg litt ekstra glad. Uansett om det er været, kollegene dine eller bare det faktum at du har ekstra flyt på jobben akkurat nå, så blir det en morsom dag og en fortryllende kveld.

Tyren 20/4-20/5

Du leverer idag og du er fornøyd med din innsats. Det blir en morsom og kreativ dag der du utvikles både i din måte å tenke på og i din forståelse for hvordan andre mennesker resonnerer på. I løpet av dagen kommer du frem til at du er ganske så fornøyd med livet ditt som det er akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler når en sjef ber deg om din ærlige mening idag. Du vet at han/hun tror dere er på samme lag, men du holder ikke helt med sjefen din. I løpet av ettermiddagen venter en del oppfriskende sladder. Kvelden blir koselig men rolig.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir herlig og befriende. Du nyter å bare ta det med ro og omgås venner. På jobb har du en del å gjøre, men ikke mer enn at du rekker det du skal. Kvelden handler om fortrolighet og vennskap. .

Løven 23/7-22/8

Du er ikke urolig for at en venn ikke omgås like mye med deg som før, du vet at du har all tid i verden til å sjarmere han/hun og idag er en bra grunn til å vise hvor uimotståelig du kan være når du vil. På sett og vis liker du dette spillet.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir intensiv og veldig annerledes. Du tvinges til å ender dagsplaner, men denne påtvingede impulsiviteten er bra for deg og du føler deg friere og mer gal enn vanlig. På kvelden møter du nye, interessante mennesker.

Vekten 23/9-22/10

Våren lokker fram din beste side. Humøret ditt lysner i takt med dagene. I løpet av fredagen passer du på høre fra deg til en venn du treffer sjeldent. Kvelden handler om å ha det gøy.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir intensiv og stressende. Du har mye du skal rekke og det er ikke rom for slurving eller feil. I løpet av dagen prøver en sjef å finne ut av en følsom situasjon. Kvelden blir morsom og informativ.

Skytten 22/11-21/12

Idag vil du omgås venner og du er i et strålende humør. Det finnes spesielt en person du savner ekstra mye akkurat nå og denne fredagskvelden handler mye om han/hun. For øvrig blir dette en bra og produktiv dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag prøver du å hjelpe en venn som er såret. Han/hun gir deg et kompliment som du trodde var tull og nå er denne personen lei seg. Venus er på vei inn i en gunstig posisjon i tegnet ditt og det kommer til å gjøre deg mer mottagelig for en flørt. Kvelden kan by på en overraskelse.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er uvanlig pigg idag. Trøttheten fra tidligere i uken er borte. Energien fra sola gjør at du orker mer enn du pleier både på jobb og privat. En bra dag å ta en improvisert after work.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt blyg idag og det overrasker deg. Det finnes en person som alltid gjør deg en smule usikker selv om dere egentlig er gode kolleger og venner. Dere har en kjemi mellom dere som både er sterk og svak, men som akkurat nå er veldig uhåndterlig.

Powered by Labrador CMS