Dagens Horoskop: Fredag 28. Februar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag har du flaks, kanskje du bør kjøpe et flaxlodd? Alt ser ut til å gå din vei i dag, både når det gjelder jobb og privat. Ettermiddagen blir herlig og sosial.

Tyren 20/4-20/5

Du velger å fokusere på én ting om gangen denne fredagen. Ved å ikke stresse, lykkes du med å få en hel del gjort på kort tid. Kvelden blir livlig og utviklende. Du har mange jern i ilden akkurat nå, men glem ikke å skjemme bort deg selv med litt velfortjent luksus.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har to valg i dag, og du velger det som krever minst av deg og bare utsetter alt annet til senere. Akkurat nå er du veldig god på å utsette ting, være seg kjedelige arbeidsoppgaver eller tøffe beslutninger.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å skjemme bort noen du er glad. Denne personen er der for deg og stiller alltid opp for deg når det trengs, og du vil gjerne vise denne personen hvor mye den betyr for deg.

Løven 23/7-22/8

Du kan være ganske så romantisk når du vil, men du er også ganske så sjalu av deg. I dag blir du irritert på en venn fordi du føler deg utelatt i gruppa, til tross for at du egentlig ikke kan være med. I bunn og grunn handler det om at det finnes en person du gjerne vil treffe.

Jomfruen 23/8-22/9

Du prøver mange ulike alternativer i dag. For deg er det viktig å vite hva du har å velge mellom innen du tar det endelige valget. Du er ofte klok i din tankegang og i dag beviser du hvorfor du fungerer så bra som leder.

Vekten 23/9-22/10

Du er konfliktsky, det er det bare å innrømme. I dag havner du i en kinkig situasjon hvor du bør konfrontere en kollega, men istedet velger å trekke deg unna. Du vet du kommer til å få lide for at du tar den enkleste utveien.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir morsom men intensiv, det er mye du skal rekke på kort tid. I løpet av dagen får du et spørsmål som gjør deg litt brydd, du vet ikke helt hva denne personen er ute etter og du blir usikker på denne personens motiver.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handler om familien og om å kose seg hjemme. Du orker ikke omgås med så mange mennesker akkurat nå og du unngår alle former for fester og tilstelninger. I løpet av kvelden merker du at en i familien er uvanlig rolig.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ganske sikker på at du har valgt rett, men i dag tviler du litt når det kommer opp et fristende forslag. Ikke uroe deg, du har tatt riktig beslutning! I løpet av kvelden flørter du med en venn. Enten dere sees eller skriver med hverandre, er tonen veldig intim.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er så gira for denne helga, til tross for at du har mye å gjøre i dag. Du holder et høyt tempo og får mye gjort på kort tid. Kvelden handler om familie og mennesker du elsker, som står deg nær.

Fiskene 19/2-20/3

Du er irritert på en venn. Det er egentlig mer din feil enn hans/hennes. Denne personen prøver bare å gjøre deg glad, men jo mer den prøver, jo surere blir du. Det handler om at vennen din prøver for hardt og det meste denne personen gjør, irriterer deg noe grenseløst.

Powered by Labrador CMS