Dagens Horoskop: Fredag 28. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir ikke helt som du hadde tenkt deg i dag og det er fordi du har hatt så høye forventninger til akkurat denne fredagen. Husk at planene endres på grunn av ytterligere omstendigheter, ikke fordi vennene dine vil det. Iblant må man akspetere det uunngåelige.

Tyren 20/4-20/5

Du dras med inn i en rekke intriger i dag og du er ikke spesielt fornøyd med alt dramaet som foregår rundt deg. Det meste utspiller seg på arbeidsplassen din og på en eller annen måte blir det viktig for flere parter at du tar deres parti, selv om du helst vil holde deg nøytral. Kvelden handler om fremtidsdrømmer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å formidle det du vil ha sagt i dag. Dette har mye med Merkurs posisjon å gjøre. Du har litt vanskelig for å kommunisere, så det gjelder å være ekstra tydelig og rett på sak. Kvelden handler om en overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du har bestemt deg for at du er ferdig med en viss person og at du er klar for å gå videre med livet ditt, og det fungerer utmerket så lenge du hverken blir påminnet eller støter på denne personen. Følelsene dine er fremdeles sterke og når dere vel sees, faller du for denne personen helt på nytt igjen.

Løven 23/7-22/8

Du blir tvunget til å diskutere et følsomt tema med en kollega som må må ha alt inn med teskje. Hver gang du skal ha en dialog med denne personen, uttrykker du deg veldig tydelig og snakker veldig langsomt. Om kvelden vil du gjerne slappe av og treffe kompiser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er rastløs i dag og det kan du takke Pluto og Månen for. Du føler at du ikke er på rett sted i livet, men du vet ikke hva det er som du kan eller vil forandre på akkurat nå. Kvelden blir livlig og veldig sosial.

Vekten 23/9-22/10

Du tar avstand fra en konflikt i hjemmet. Du vet at om du legger deg opp i det, vil megle eller tar parti, så kommer det bare til å bli verre. Dette er en bra måte å lære av dine tidligere feil. Kvelden handler om en reise.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er sint og skuffet over en person som kan være veldig nonsjalant. Han/hun setter alltid seg selv i første rekke ,og i dag merker du hvor egosentrisk denne personen egentlig er. Det er på tide å ta en prat med vennen din.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganske ensformig og du tvinges til å ta tak i ting som du har utsatt altfor lenge. Du er en mester i å utsette ting og håpe på at de skal forsvinne av seg selv. Om kvelden hjelper du en venn med et etisk dilemma.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir en skikkelig høydare, enten du omgås venner eller er på en stor fest av noe slag. Uansett hva du velger å gjøre med denne dagen, kommer den til å bli fantastisk og du får muligheten til å lære å kjenne mange nye og koselig mennesker.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar ikke tak i det problemet som sjefen din vil at du skal ordne opp i, men velger heller en helt annen vei og det viser seg å være et bra valg. Hadde du holdt deg til din sjefs alternativer, ville det kostet både mer penger og tid. Om kvelden diskuterer du fremtiden med familien eller venner.

Fiskene 19/2-20/3

Du er altfor blyg til å ta initiativ, selv om du gjerne vil komme nærmere en viss person. Han/hun gjør deg så ille til mote og du klarer ikke helt holde en vanlig samtale med denne personen. Er du allerede i et forhold, kan denne tiltrekningen skape problemer.

Powered by Labrador CMS