Dagens Horoskop: Fredag 26. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskelig for å forstå en venns måte å resonnere på. Du forstår misnøyen, men du skjønner ikke hvor mye dette påvirker vennen din. Det er som om han/hun er irritert på situasjonen i sin helhet, mer enn noe spesifikt det går ann å rette opp i.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir en intensiv dag hvor du har mange baller i luften samtidig. Som flaks er, har du ganske så god kontroll, så det meste flyter på uten problemer. Kvelden handler om familie og om å planlegge fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Det svirrer mange tanker rundt i hodet ditt idag, men du kommer egentlig ikke frem til noe vettug. Egentlig burde du ta et steg tilbake for å få litt perspektiv på hva det er du vil og hvordan du skal prioritere.

Krepsen 21/6-22/7

Du burde jobbe hardere for å nå målene dine. Du håper på at ting skal ordne seg av seg selv, men det gjør det sjeldent. Om du vil at ting skal bli noe av, må du være sta og ikke gi opp bare for at du får et nei.

Løven 23/7-22/8

Du har havnet midt i en åker av intriger og på sett og vis synes du det er gøy, samtidig som du føler deg litt utenfor. En person du liker veldig godt, holder seg for seg selv og du forstår ikke helt hvorfor han/hun gjør det.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen byr på en del overraskelser, både morsomme og litt slitsomme. En venn støtter deg med gode råd og fysisk hjelp.

Vekten 23/9-22/10

Dagen idag handler om viljen til å komme seg fremover og om det viktige i å tro på seg selv. Iblant undergraver du din egne ambisjoner bare fordi du sammenligner deg med personer som har så mye mer erfaring enn hva du har. Prøv å fokusere på din egen fremgang og mål deg bare med deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant og sosial fredag hvor fokuset er på å være med venner, henge og snakke. Det blir en bra men altfor sen kveld, spesielt om du skal jobbe på lørdag. I løpet av kvelden får du høre litt interessant sladder.

Skytten 22/11-21/12

Du er frustrert over at en person som står deg nær har trukket seg litt unna. På utsiden er alt som vanlig, men du savner litt av den gode varmen som pleide å være mellom dere. Når du prøver å prate om det, blir han/hun enten sint eller unngår å prate om det.

Steinbukken 22/12-19/1

Du burde slippe deg litt mer løs. Det er viktig å ha det gøy og ikke ta ting for seriøst. Idag vil du skjemme bort deg selv, la noen ta vare på deg, det har du fortjent. Når det gjelder en annen venn så har du vanskelig for å komme over hvor rar relasjonen deres har blitt og den blir bare merkeligere og merkelige for hver dag som går.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tenker en del over hvordan du skal kunne hjelpe en kollega, venn eller slektning med et problem han/hun har. Du vet at det kreves mer enn gode råd i dette tilfellet. I løpet av ettermiddagen venter en overraskelse som gjør deg glad.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler veldig mye akkurat nå og det vender opp/ned på tilværelsen din. Du trodde du var fornøyd med det du hadde, men noe har forandret seg og du føler et behov for å utforske noe som er tabubelagt. Til tross for at du vet det kommer til å ende ille, klarer du ikke dy deg.

Powered by Labrador CMS