Dagens Horoskop: Fredag 24. Januar

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen har du en del ting som må gjøres, men de fleste synes du er kjedelig så du prøver å utsette de så lenge du kan. Det blir ikke bedre av at du utsetter det du ikke synes er noe gøy, det er smartere å ta tyren ved hornene med en gang.

Tyren 20/4-20/5

Du fortjener en bra fredag, og du kommer til å få en bra fredag. Du begynner rolig, men en rekke mindre hendelser, gjør at du må øke tempoet for å henge med. Selvom det blir stressende, blir det også en veldig morsom dag fylt med latter. Ettermiddagen byr på velfortjent luksus.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne fredagen prøver du å ikke diskutere med en kollega som alltid lykkes med å irritere deg på et vis. Han/hun er en mester i å finne dine ømme punkter og vet akkurat hvor den skal trykke. Kvelden handler om venner og om å være sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Du er irritert på en venn for at han/hun ikke har tid til deg i dag, selv om den egentlige planen var at han/hun skulle være hjemme denne fredagen. Du vet at denne personen er veldig opptatt, men det hindrer deg ikke fra å føle deg litt bortglemt.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå leker du med ilden, og det er du fullt klar over. Du flørter med en person som er sjarmerende, morsom og som kan være veldig klengete når han/hun setter den siden til. I begynnelsen synes du bare det er koselig, men du vet med deg selv at du fort blir lei altfor intense mennesker.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ser varsellampene i tide og forhindrer en kollega fra å gjøre en stor feil. Det handler om at denne personen ofte tar risikoer og at han/hun er ganske dårlig på å bedømme hvor stor sjanse han/hun har for å lykkes. Du kan ikke alltid være denne personens sikkerhetsnett. Kollegaen din må lære seg å stå på egne ben.

Vekten 23/9-22/10

Dagen i dag handler om å si ja og nei, men først og fremst så handler dagen om å ta en beslutning og om å bestemme seg, noe som kan være vanskelig for en Vekt. Du kan ha vanskelig for å vite hva slags lunsj du skal spise, så derfor får du litt angst når du må ta flere viktige beslutninger samtidig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en interessant og utviklende fredag der du får mulighet for å tenke utenfor boksen og bruke din kreativitet. Det er ganske sjeldent du får denne kunstnerlige friheten, men i dag er det uvanlig høyt under taket på din arbeidsplass.

Skytten 22/11-21/12

I blant blir du sint og skuffet over en person som stadig mislykkes med å leve opp til dine forventninger. Prøv å innse at om du vil endre på en person, så er han/hun antageligvis ikke rett for deg. Det handler om at dere ikke har samme grunnverdier og ikke ser ting på samme måte.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir tidlig og sen. Du har mye å gjøre, og dagen blir delvis stressende. Kvelden blir rake motsetningen, du spiser godt og du kan slappe av, enten med din partner, familie eller med venner. Et overraskende kompliment forgyller dagen din.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handlar om å ha mange boller i luften samtidig, og det er heldigvis et av dine spesialområder. Du har ingen problemer med å gjøre flere ting samtidig. Ettermiddagen handler om å omgås med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Nå er du der igjen! Du gruer deg over noe som du egentlig burde glad for. Det handler om en relasjon, som utad virker veldig harmonisk, men som ikke gir deg så mye som du hadde håpet på. Fisken er en håpløs romantiker og begynner gjerne å dagdrømme når de går lei.

Powered by Labrador CMS