horoskop

Dagens horoskop: Fredag 24. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag benytter du anledningen til å feire litt ekstra. Det kan være med en god lunsj eller å gå ut med venner om kvelden. Dette blir en fin dag og en spennende kveld. Som singel kan kvelden by på interessante møter og varme følelser. Er du i et forhold investerer i hverdagsromantikk i stedet.

Tyren 20/4-20/5

I dag blir det feststemning. Det kan være med venner eller en date med din partner som gjelder. Uansett om du lager en koselig middag hjemme eller om du er ute og har det gøy, byr denne fredagen på noe helt ekstra. Kvelden blir en opplevelse i seg selv.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag er det full fart fra morgen til kveld. Her er det viktig at du kan henge med det raske tempoet til vennene dine. I løpet av dagen vil du få muligheten til å bli kjent med noen av interessante, men annerledes mennesker. Det er en styrke hos disse menneskene som du beundrer.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en leken og flørtende avslutning på arbeidsuken. Uansett om du er i et forhold eller er singel, sender du ut bevisste og ubevisste signaler til omgivelsene dine. Akkurat nå er det en kollega du er tiltrukket av, og det vises tydelig på deg at du setter pris på hen.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å lage et budsjett for å kunne spare inn penger til en investering du ønsker å gjøre. Du innser at du ikke vil være i stand til å realisere denne drømmen hvis du ikke begynner bevisst å spare. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag prøver en som står deg nær til å få deg til å gjøre noe du har lovet. Du har unngått denne forpliktelsen så lenge du kan, men nå har du ingen unnskyldninger igjen. Definitivt en annerledes og kanskje ikke like morsom fredags kveld.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å lære nye ting, men også om å se hva du synes er gøy og hva du vil fokusere på. I dag møter du en person som kommer fra en helt annen bakgrunn, og det får deg til å føle deg takknemlighet for livet du lever.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av fredagen setter du ned foten og snakker med sjefen om at situasjonen du befinner deg i er uholdbar. Det er bra at du er sterk og at du tør å stå opp for deg selv. Din sjef er kanskje litt redd for konflikter, men føler seg tvunget til å takle dette problemet når du først stiller hen til veggs.

Skytten 22/11-21/12

Du har muligheten til å gjøre gode kupp denne dagen, men det er også en fare for at du bruker altfor mye penger på disse kuppene. Hvis du handler i dag er det greit å ha et budsjett å forholde seg til, ellers er risikoen stor for at det sklir ut.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag legger du ut på en indre og kanskje ytre reise. Det blir en dag med fokus på deg selv og dine ambisjoner, men også på hvordan du finner din indre ro for å komme deg dit. Dagen byr også på hyggelig samvær og nytt miljø. Kvelden blir overraskende på mer enn én måte.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en intens start på dagen hvor du må være diplomatisk, men etter lunsj roer tempoet seg noe. Ettermiddagen og kvelden handler om å ha det hyggelig, spise god mat og slappe av. Det blir en morsom ettermiddag og en koselig kveld.

Fiskene 19/2-20/3

I dag utfordrer du en kollega. Det kan være en privat utfordring eller noe relatert til arbeid. Det viktige er at dere tar fatt på dette prosjektet sammen og prøver å støtte hverandre gjennom hele prosessen. Kvelden ser ut til å handle om trening og fysisk aktivitet.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS