Dagens Horoskop: Fredag 24. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del å gjøre på formiddagen, men på ettermiddagen dabber det av og da det gjelder det å kunne slappe av og bare ta det med ro. Du har vanskelig for å nyte når du føler deg litt skyldig og det gjør du i dag.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra fredag. Tyren liker fredager, bare fordi det er fredag. I løpet av dagen får du mulighet for å teste ut noen nye ideer og kreativiteten din blir satt pris på av sjefen din. Ettermiddagen handler om å våge i ulike sammenhenger.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir overrasket over en person som sjeldent har tid til å være spontan, men akkurat nå har ikke denne personen like mye å gjøre som ellers. Det gjør at det blir en uvanlig herlig og sosial fredag for din del. Kvelden byr på litt sladder.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen prøver du å overtale en venn om at han/hun tar helt feil når det gjelder et prosjekt. Det er ikke så enkelt å ha en samtale med denne personen, ettersom denne personen er veldig sta. Kvelden blir morsom og variert.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du har en del å tape på å være ærlig mot en venn i dag, men du kan ikke la være ettersom du synes han/hun fortjener din oppriktighet. I løpet av ettermiddagen får du teste ut ting du synes er både vanskelig og morsomt på en og samme tid.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra og produktiv fredag hvor du har gode muligheter for å runde av tidlig på jobb. Du liker å være effektiv og jobber i et bra tempo i dag. I løpet av kvelden omgås du med nære venner eller familie.

Vekten 23/9-22/10

Du undersøker ulike muligheter for å få fram informasjon så kjapt som mulig. Det blir ikke så enkelt som du hadde på, for informasjonen du søker er ganske så kompleks. Kvelden handler om en aktivitet du hadde planlagt, men som kanskje ikke blir noe av.

Skorpionen 23/10-21-11

Det låser seg helt for deg i dag når du prøver å ta på deg en oppgave som ligger litt utenfor dine vanlige arbeidsområder. Problemet ditt er at du anstrenger deg for mye for at det skal bli bra. Stol på instinktene dine istedet.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du ikke kommer til å få muligheten til å gjøre som du vil denne fredagen, men du prøver allikevel å drive igjennom dine meninger og da kan det oppstå en del konflikter. Du har et ganske så hett humør akkurat nå, på grunn av Mars sin plassering i tegnet ditt, og det kan gjøre at du sier ting du kommer til å angre på.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en herlig fredag med et kjært gjensyn. Du har ikke fått sett visse personer på grunn av de rådende omstendighetene, men i dag sees dere endelig igjen. I løpet av kvelden får du en beskjed som er litt kryptisk, og som vekker din nysgjerrighet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag hvor du prøver å gjøre ferdig ting, slik at du kan ta helg med god samvittighet. Akkurat nå har du en hel del å gjøre på jobb og du har ikke anledning til å utsette ting, selv om du hadde ønsket det. Hjemme er det kosekveld med familien som gjelder.

Fiskene 19/2-20/3

Du undersøker muligheten for å få treffe en person du lengter etter. Dere sees nesten aldri og du vet hvorfor, men du kan tar deg selv i å savne denne personen ofte for tiden. Denne helgen skjer noe som forandrer den situasjonen.

Powered by Labrador CMS