Dagens Horoskop: Fredag 22. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen byr på en av dine største interesser, så den blir veldig vellykket. På dagen lengter du bare etter å gå hjem og når kvelden endelig kommer, så oppfyller den alle dine forventninger og litt til. En kollega gir deg et hint om noe som kommer til å skje i neste uke.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en kort og intensiv arbeidsdag. Du prøver å rekke så mye som mulig innen du tar helg, samtidig som du er realistisk i din planlegging av dagen. Kvelden byr på god mat, koselig selskap og en del sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Bli ikke sint om du ikke henger med idag. De du jobber sammen med har mer erfaring enn deg og derfor snapper de opp denne typen informasjon bedre enn deg. Kvelden blir koselig heller enn festlig. Det kan også involvere en sport av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Du er skuffet over at du ikke klarer å si det du har på hjertet idag. Du er så redd for det svaret du kan få at du heller holder følelsene dine inni deg enn å risikerer et nei. Ikveld omgås du gjerne med både nyere og eldre venner.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir herlig, morsom og veldig kreativ. Du omgås mye med en av dine favorittpersoner og det gjør dagen enda bedre. På kvelden vil du gjerne treffe en person som er opptatt med noe annet og det gjør at luften går ut av deg. Du koser deg med en hjemmekveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Ta egne initiativ idag, det trenger du om du skal komme videre med et prosjekt. Du har stolt for mye på en kollega og denne personens kompetanse, men nå når du går kollegaen din i sømmene, merker du at det er mye prat og mindre kunnskap hos denne personen.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å være forberedt på det uforutsigbare og om å våge å være annerledes. Du tar et initiativ på jobb som til å begynne med vekker negativ reaksjoner, men som takket være din stahet og din evne til å prate for deg, ender opp med å bli en suksess blant kollegene dine.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er ingen god idé å bli sint på en kollega som er litt sløv idag. Han/hun kommer ikke til å bli mer effektiv bare fordi du skjefter på han/henne. Det er bare å innse at alle, inklusive deg selv har bra og mindre bra dager. Dette er en av din kollegas mindre bra dager.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en litt rar fredag. Du tar et modig initiativ, men det betaler seg ikke på samme måte som du hadde håpet på. Selv om resultatet blir annerledes enn det du ville, innser du at det kanskje er det beste som kunne skje. Kvelden handler om en fortrolig samtale med en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en koselig men litt for stressende fredag. På jobb er det en del krav til deg og at du skal lykkes innen visse områder. Du gjør det bra, men du er allikevel litt skuffet over at du ikke gjør det bedre. På kvelden er det venner, mat og fredagskos som gjelder.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske rolig og skjønn fredag for din del. Du stresser ikke, men gjør en ting om gangen og får gjort masse. På kvelden har du det skikkelig gøy og det blir en herlig, men litt for sen kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du begynner å se ting klart, og innser at du er i ferd med å begå en stor feil. Jo mer avstand du skaper mellom deg og en viss person, jo nærmere kommer denne personen konkurrenten din og det er egentlig det siste du vil. Nå må du prøve å redde i land situasjonen innen det er for sent.

Powered by Labrador CMS