Dagens Horoskop: Fredag 20. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du blir sint på et familiemedlem som ikke klarer å sette seg inn i din situasjon. Det du synes er veldig tøft akkurat nå, opplever han/hun som en luksus. Du må få denne personen til å innse hvilke ansvar som ligger på dine skuldre.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du i ganske så godt humør, det er fredag og du er veldig glad i fredager. Selv om arbeidsbyrden din ser veldig annerledes ut enn hva den pleier å gjøre, så lykkes du med å finne en måte å fungere på, til tross for at det er så mye nytt å sette seg inn i. Kvelden blir koselig og familiær.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et ganske så dårlig humør i dag, til tross for at det er fredag. Mars bidrar til at du er på grensen til aggressiv, noe som ikke er så vanlig for deg og ditt tegn. Prøv å ta dype åndedrag og hold munn når du har en giftig kommentar på tunga. Kvelden blir passe sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen i dag blir kjedelig, om du ikke bestemmer deg for å sette i gang med egne prosjekter. Akkurat nå har du ikke mulighet for å få med venner på dine sprø påfunn, så du må prøve å underholde deg selv litt istedet. En venn trenger et råd som har med kjærlighetslivet å gjøre. Du er ikke så bekvem med denne typen råd.

Løven 23/7-22/8

I dag gjør du alt du kan for å komme nærmere en person du liker veldig godt. Denne personen er ikke så flink til å åpne seg opp, men i dag ser det ut til at du får han/hun på andre tanker. Du liker den litt blyge personligheten, men nå er det på tide at dere tar ting et steg videre.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og passe aktiv. Jobbmessig er det mye sykdomsprat, noe du ikke har så veldig lyst til å snakke om. Du er en person som heller liker å se det positive i ting. Kvelden kan by på romantikk.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en underlig dag som ikke ligner dine vanlige fredager. Her gjelder det å bruke sunn fornuft og passe på hva du sier. Du får lyst til å komme med spydige kommentarer, på hva du anser ser som dumme spørsmål. Husk at det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå prøver du å bli mer forståelsesfull og empatisk. Skorpioner kan lett irritere seg over mennesker, spesielt de som følger strømmen og ikke tør snakke for seg selv. Du prøver å teste din tålmodighet når det kommer til denne typen oppførsel akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Du holder deg på tå hev i dag. En kollega er ganske så sur og det er lett å tråkke denne personen på tærne uten å mene det. Prøv å ikke gjøre deg til. Kollegaen din får helt enkelt akseptere at du er den du er, og har denne personen problemer, så er det han/hun som må trekke seg unna.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å jobbe på riktig måte. Du må finne en måte å motivere deg selv på. Med de rådende omstendigheter, er det kanskje ikke så enkelt, men prøv å tenke langsiktig.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir interessant og utfordrende, spesielt for sent fødte Vannmenn. Du tvinges til å ta stilling til et problem du ikke har hatt før. Det er mentalt styrkende og det stimulerer kreativiteten din.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en annerledes dag hvor du bør være litt på vakt når det kommer til forandringer i dine omgivelser. Det finnes en risiko for at du går glipp av vesentlig informasjon og det kan føre til unødvendige forsinkelser. Kvelden handler om deg og din venns problemer.

Powered by Labrador CMS