Dagens Horoskop: Fredag 19. mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å få med en kollega på fest eller middag. Denne personen er en storsjarmør, men kan være litt blyg når det kommer til mennesker han/hun ikke kjenner så godt. Du ønsker å få din kollega til å slappe av, og bli mer bekvem med nye mennesker.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å se fremover og å ta steget inn i det ukjente. Du får muligheten til å teste noe nytt og annerledes, og det blir både utfordrende og gøy på samme tid. Kvelden handler om familie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i et problem som gjelder to kolleger. Deres dårlige dynamikk ødelegger for øvrig arbeid. Du prøver å få dem til å innse at de har mer å tjene på et godt samarbeid. Kvelden handler om vennskap og tillit.

Krepsen 21/6-22/7

Du går over noe som har skjedd igjen og igjen. Du må bare innse at du ikke ville gjort noe annerledes dersom du sto i denne situasjonen i dag. Samtidig ønsker du at alt skal bli som før denne hendelsen. Kvelden byr på både latter og sinne.

Løven 23/7-22/8

Dagen går fort og du har mye å gjøre. Du kan være veldig målbevisst, og det er du i dag. Du har et behov for å vise frem deg selv og dine talenter. Kvelden handler om personlige utfordringer og vennskap.

Jomfruen 23/8-22/9

Du stresser for å rekke alt, og da risikerer du å glemme noe viktig. Du har planer for kvelden og vil komme hjem i god tid, slik at du har tid til å organisere alt. Jomfruen kan være ganske forfengelig til tider.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å gjøre ubehagelige, men nødvendige valg. Du hater å bli presset til å ta et valg, men i dag er det ingen vei utenom. Alt i alt en helt ok, men rolig, dag. Kvelden derimot blir mer interessant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du trenger helg. Uken har vært både utfordrende og slitsom, men nå kjenner du at du er på riktig vei. Du har en oppgave som må gjennomføres i løpet av formiddagen, men dagen handler stort sett om å forberede en god start på neste uke.

Skytten 22/11-21/12

Du er sint på deg selv for å ha avslørt en hemmelighet for noen som ikke kan holde på den. Du vet at dette er en stor svakhet hos denne personen, men likevel så åpnet du deg. Kvelden handler om familie.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen byr på uventede vendinger. Du synes at du har planlagt ned til minste detalj, men noen av dine venner mener at du burde komme deg ut og leve livet. Av en eller annen grunn så dras du med på morsomme eventyr og noen saftige intriger. Med andre ord: en bra fredag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir litt senere enn du så for deg. Et møte eller en oppgave drar ut på tiden, og du klarer ikke avslutte uansett hvor mye du prøver. Resten av dagen handler om drømmer for fremtiden, og familien og et felles prosjekt.

Fiskene 19/2-20/3

Du utsetter noe som du burde sagt for lenge siden. Det handler om tillit av noe slag, som du innser at du må bryte, både for din venn og alle som er innblandet. Du synes dette er tungt, men du er overbevist om at dette er til det beste for alle.

Powered by Labrador CMS