horoskop

Dagens horoskop: Fredag 17. februar

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Denne dagen begynner i det stille. Det verste oppstyret har lagt seg på arbeidsplassen din og du kan fokusere på det du må gjøre og ikke på alt annet. I løpet av denne dagen kan du også motta en unnskyldning fra en leder. Kvelden dreier seg om familien og om å kose seg.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det mye å gjøre, men du liker når det er litt fart og spenning. Denne dagen handler også om å utfordre ditt intellekt og måten du løser problemer på. På kvelden vil du overraske en venn eller et familiemedlem som har vært bortreist.

Tvillingene 21/5-6/20

Fredagen ser uvanlig lett og grei ut. Du er i godt humør helt fra morgenen av. Mye av grunnen kan være din positive holdning til livet og en herlig fantasi. Kvelden byr på nye, interessante miljøer, varme og nærhet.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du i strålende humør. Det skinner virkelig rundt deg. Du har en veldig deilig energi i tegnet ditt som gjør at du sjarmerer alle du møter. Denne dagen handler også om familie eller venner. Kvelden blir ganske livlig og veldig sen.

Løven 23/7-22/8

I dag legger du ukens problemer til side for å nyte lettere oppgaver og sosial omgang. Du jobber gjerne i gruppe, helst med folk som er mer dine venner enn kolleger. Kvelden handler om gleder.

Jomfruen 23/8-9/22

Fredagen blir ikke så lett som du hadde håpet på. En litt kjedelig økonomisk beskjed gjør at du må tenke nytt når det kommer til sparing eller en reise du har planlagt. Du kan fortsatt nå målet ditt, det vil bare ta litt lengre tid.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av fredagen havner du i en gruppe med folk som kommer fra en annen bakgrunn. Måten deres å tenke på kan føles fremmed, men det vekker en nysgjerrighet hos deg og et ønske om å lære mer. Du er uvanlig åpen for nye inntrykk akkurat nå.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du i usedvanlig godt humør. Du sjarmerer både nye og gamle kolleger og du sprer latter. En god dag for å gjøre noe spontant etter jobb, som en after work. Du har et behov for å komme deg ut og møte mennesker.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen fortsetter i samme spor som torsdagen. Du påtar deg gjerne oppgaver som krever at du tenker annerledes og bruker din kunstneriske side. En kollega synes det er vanskelig å få nok av deg og ser ut til å være konstant ved din side.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er fredag og det løfter humøret ditt enda mer. Ditt smil og din tilnærming til det meste i livet gjør deg til en populær person å henge med. Kvelden blir sosial og byr på underholdning. Det blir en sen fredagskveld.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er du veldig sliten, men dersom du får muligheten til å hvile et par timer, frisker du opp. Du har kommet deg ut av din normale døgnrytme og det er det som gjør deg så trøtt. Kvelden dreier seg om familie, sladder og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

I dag forhandler du for å beholde en fordel eller et prosjekt du brenner for. Dette er vanskelig fordi noen mennesker tror at du blir favorisert av sjefen din. Her må du bevise at du faktisk bidrar like mye eller enda mer enn dine kolleger.

Fikk du med deg gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS