Dagens Horoskop: Fredag 16. August

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ting man ikke burde si på telefonen, men heller vente med å si til man møtes øye mot øye. Idag havner du i en situasjon som blir tøff ettersom du må velge om du skal ta den enkle men litt feige veien, eller om du skal konfrontere en viss person med den informasjonen du har.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir ganske rolig, til tross for at det er mye å gjøre på jobb. Du sørger for å organisere jobben slik at den flyter bra uten at noen legger noe i det og du føler at du har full kontroll. Ettermiddagen byr på en del fornøyelser.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av fredagen prøver du å overtale en venn om at du har rett, selv om du ikke er sikker på at det er tilfellet. Det handler mer om at du vil vinne en diskusjon enn at du vil bevise fakta. Kvelden blir koselig mer enn festlig.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt usikker på om du skal henge med en venn eller holde deg hjemme. Du vil omgås denne personen, men ikke når alle andre er med, for da føler du deg utenfor. Du vet bare ikke hvordan du skal kunne forklare hva du føler for venninnen din.

Løven 23/7-22/8

Det blir en interessant fredag som handler om å treffe nye mennesker og om å skape visse kontakter. Du har det gøy, samtidig som du savner noen eller noe. På kvelden kontakter du en person du vil stille et spørsmål.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir tøft å sortere alle rykter og fakta. Det er viktig å skille mellom hva som er sannhet, hva som er falskt og hva som kan være deler av sannheten. Her gjelder det å bruke din strukturerte side.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en bra fredag hvor det å lære står i fokus. Du er åpen for nye muligheter og du våger å slå ut håret litt. Du blir beundret for din ærlige væremåte og din sjarmerende personlighet. Kvelden ser ut til å by på en fest eller middag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er lei over å alltid være den som får skylden når flere medarbeidere vegrer å gjøre visse ting eller bare unngår en del av arbeidsoppgavene. Du ser ut som syndebukken i dette tilfellet og det har du fått nok av. Idag sier du ifra.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å innbille deg selv om at du er fornøyd selv om du savner noe i livet ditt. Du og en av dine nærmeste venner har glitt fra hverandre i løpet av sommeren og det vil du endre på. Vil du ha vennen din tilbake må du være forberedt på å jobbe for det.

Steinbukken 22/12-19/1

Du opplever en følelse av frihet idag. Det har vært noen nervøse uker på mange måter, men idag slipper du løs alle spenninger og kan endelig slappe av. Dagen byr på gode nyheter som innebærer en utfordring for deg. På kvelden fokuserer du på vennskap og nærhet.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingen unnskyldninger for ikke å si det som det er til din partner idag, allikevel unngår du å si sannheten ettersom du ikke helt vet hva konsekvensene kommer til å bli. I løpet av ettermiddagen og kvelden fokuserer du på dine nærmeste.

Fiskene 19/2-20/3

Du er misfornøyd med visse ting. Det handler om at du ikke er lojal mot deg selv. Akkurat nå henger du med personer du egentlig ikke har noe til felles med, men de er lette å være med, koselige og ikke spesielt krevende. Den personen du vil være med stiller krav og er tøff, men det er det du liker med denne personen.

Powered by Labrador CMS