Dagens Horoskop: Fredag 15. November

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir ikke som du hadde tenkt deg, den blir mye bedre. Du gjør en feil på jobb som du skjemmes over, men en kollega trøster og muntrer deg opp, noe som får deg til å føle deg mye bedre. Kvelden handler om grensesprengende vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv, men den blir også givende på mange måter. Du har fullt opp i dag, så derfor prøver du å jobbe så strategisk som mulig. Kvelden handler om familie og de du bryr deg om.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sjeldent blir sint, men i dag går en kollega over grensen og det blir dråpen som får begeret til å renne over. Du har tolerert mye, men i dag sier du ifra og du gjør det helt klart for denne personen at han/hun bør holde seg langt unna deg.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en inspirerende og utviklende fredag som byr på overraskelser og underholdning. I løpet av dagen får du mulighet for å avsløre en hemmelighet for en venn. Dette blir din måte å vise hvor spesiell denne personen er for deg.

Løven 23/7-22/8

Du er i et strålende humør denne fredagen. Du er sjarmerende og ingen klarer å la være å stå i mot deg. Du lykkes med å overtale en venn til å bli med på noe du pleier å ta avstand fra, og vennen din blir glad for at du greide å overtale han/henne.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å samarbeide og om å få ting til å fungere så smidig som mulig. Du pleier sjeldent ha problemer med å jobbe i grupper, men akkurat nå finnes det en person som hele tiden skaper problemer for deg ved å sette seg på bakbeina.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen kommer du med en spøk som du angrer på etterpå. Du vil gjerne be personen om unnskyldning, men han/hun velger å ikke vise hvor såret han/hun ble over kommentaren din. I løpet av ettermiddagen venter en koselig overraskelse på jobb. Kvelden blir sosial.

Skorpionen 23/10-21-11

Du overveier å forandre en rutine på jobb som er både unødvendig og ineffektiv. For å drive gjennom ideen din må du ha minst to kolleger på din side, men kollegene dine ser ikke på dette som et like stort problem som det du gjør. Her er det markedsføring som gjelder.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat nå skylder du på at omstendighetene dine er grunnen til feilene du gjør, og det er ikke så snilt gjort. Det handler i bunn og grunn om en fornektelse, du vil ikke innrømme at dette var helt og holdent din feil. Kvelden blir ikke som du hadde tenkt deg, men byr på noe helt annet.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prater du med en gammel kollega og innser at han/hun har takket ja til en mindre spennende jobb. Du blir lei deg på denne personens vegen for han/hun har så mye bra potensiale, men utnytter det bare ikke. For øvrig blir det en morsom og litt merkelig kveld. En flørt blir plutselig litt mer alvorlig og det gjør deg glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Du vurderer forskjellige alternativer i dag, noe som er en bra ting, for du har behov for litt nye synspunkter på ting. Det handler om et prosjekt som er både komplisert og interessant på en og samme tid. Du vil virkelig lykkes med dette prosjektet.

Fiskene 19/2-20/3

Du har gjort et karriereskifte, som har gjort livet enklere, men mindre gøy enn du hadde sett for deg. Det er fordi du savner en person du jobbet med før veldig mye. Når denne personen ikke er rundt deg lenger, synes du det er kjedelig å jobbe.

Powered by Labrador CMS