Dagens Horoskop: Fredag 15. Mars

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir ganske så hendelsesrik. Du har mye på gang i livet ditt og du synes det er deilig at det skjer noe. Solen gir deg ekstra energi. Et drama mellom to venner gjør deg sliten. Det er som om disse personene aldri vil komme overens.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv og du har veldig mye å gjøre. Sykdom gjør at du må ta på deg en rolle som egentlig ikke er din. Du har mye ansvar på dine skuldre akkurat nå, men takket være bra kolleger, lever du opp til roller på en beundringsverdig måte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som sjeldent tar på deg mer enn du klarer, men idag innser du at du tar på deg for mye jobb til å gjøre det bra og komme hjem i tide. Nå må du fundere på hva som er viktigst for deg. Å prestere eller komme hjem tidlig.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes mye følelser i denne dagen. Du liker veldig godt en person, men forholdet deres er alt fra smertefritt. Idag legger ytterligere en misforståelse grunnlag for konflikt mellom dere. I denne typen relasjoner er ærlighet alfa og omega.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om å iaktta sine omgivelser. Du har innsett at det skjer noe mer blant to av kollegene dine og det er gøy å være tilskuer. Du har også en del hemmeligheter du ikke vil dele før du er moden nok til å takle konsekvensene av å åpne seg.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag og en enda mer interessant kveld. Du utsetter en del jobb til neste uke og det irriterer en kollega som har høyere ambisjonsnivå enn hva du har akkurat nå. Kvelden byr på et ganske merkelig sammentreff.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes så mye som kan gå feil denne fredagen, men det finnes også mye som kan gå rett om du bare våger å satse. Akkurat nå har du flere lunefulle planeter i ditt stjernetegn, noe som gjør at. vektskålen ofte tipper over på din side.

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderer mye over visse valg du har gjort den siste tiden. Det er ingen tvil om at du har gjort riktig, men du har allikevel dårlig samvittigheter først og fremst ovenfor en venn. Han/hun havner ofte i klemme mellom deg og andre personer.

Skytten 22/11-21/12

Du vet ikke hvordan du skal håndtere en viss situasjon. Det har gått så langt at du heller holder deg unna, enn å omgås med personer som er innblandet i dramaet, selv om det bare er en snakk om en indirekte innblanding. I kveld velger du trolig å omgås med familien enn å ha en koselig kveld for deg deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Du innser at det er på vei til å skje ting, men du har ingen anelse om hvor stort det kan komme til å bli. Du har satset hardt på jobb og en hobby den siste tiden, så du har ikke lagt merke til alt som foregår rundt deg. Det blir en interessant fredagskveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er veldig glad for at dette er siste jobbdag denne uka. Det har vært en hel del jobb den siste tiden, så nå ser du frem til å få sove ut i helgen. Du er veldig effektiv når det kommer til visse typer oppgaver og kan kanskje komme fra litt tidligere.

Fiskene 19/2-20/3

Idag blir du sint på ordentlig. En venn provoserer deg og går for langt. Det er ikke ofte Fisker blir rasende, men idag kan du ikke holde styr på følelsene. Du er sint, skuffet og opprørt. Kvelden blir minst sagt underholdende.

Powered by Labrador CMS