horoskop

Dagens horoskop: Fredag 14. juli 

Slik blir din fredag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I løpet av fredagen liker du å være utendørs, spesielt hvis du har fri. Det blir en morsom dag som byr på eventyr og annerledes opplevelser. På denne dagen møter du nye mennesker som kommer med tips og ideer om ulike aktiviteter.

Tyren 20/4-20/5

Fredag blir en skikkelig koselig dag hvor du tilbringer tid med en slektning eller nær venn. Prioriteten denne dagen er å skjemme bort hverandre og å kose dere skikkelig. Det blir en perfekt dag som byr på hverdagsluksus og mye godt selskap.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en konflikt rundt deg og den tærer på deg. Det er to personer du bryr deg veldig om, og du syns det er ekstra vanskelig at de ikke kan komme overens. I dag prøver du å mekle en ganske så infisert konflikt. Du vil vise at du bryr deg om disse menneskene.

Krepsen 21/6-22/7

Fredag blir en lett dag når du stiller svært få krav til deg selv. Det eneste du ønsker er å ha det gøy og tilbringe tid med venner og bekjente. Hvis du jobber, kan det være litt for lang tid til lunsj og en dag du ikke får gjort så mye, men du bryr deg ikke, noen ganger må det være lov å være litt lat. 

Løven 23/7-22/8

Fredag handler om kompromisser, men også om å jobbe i en gruppe. Som løve har du en tendens til å kunne blande deg inn i enhver kontekst, og den siden forsterkes av Tvillingene i dag. Det blir en morsom og sosial fredag som egner seg godt for spontane tiltak.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag slipper du all plikt og ansvar og bruker dagen på å ha det gøy. Uansett hvor du er eller hvem du tilbringer dagen med, vil du kose deg til det fulle. Det blir en morsom og sosial avslutning på uken. Kvelden byr på nye miljøer.

Vekten 23/9-22/10

Som singel kan dette være dagen du faller pladask for en helt fremmed. Du kommer over en person i en ganske så uventet kontekst og du føler umiddelbart at dere klikker. Dette kommer til å bli en tøff dag, spesielt hvis du er i et forhold, fordi du ikke helt klarer bestemme deg for om du skal reagere på følelsene dine eller ikke.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag er du mest forvirret. Du vet ikke helt hvilken ende du skal begynne ved. Du prøver å strukturere tankene dine, men innser raskt at du faktisk ikke klarer å fokusere så mye. Vær snill mot deg selv i dag og unn deg noe du har ønsket deg lenge.

Skytten 22/11-21/12

Du er sjelden den som setter ned foten eller stiller krav, men i dag blir du lei av en bestemt person som alltid gjør det den vil uavhengig av alle andre. Du markerer ved å si ifra og du setter visse betingelser for at dere i det hele tatt skal kunne ha noen form for samarbeid.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne fredagen får du sjansen til å sove litt lenger og det er noe du virkelig trenger å gjøre. Du unner deg en lat morgen før du starter med alle dine planlagte aktiviteter. Du tilbringer ettermiddagen og kvelden med et familiemedlem eller slektning.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag skjemmer du deg selv litt bort med enten en gave til deg selv eller noe ekstra godt å spise. Dette blir en god dag når du er både effektiv og sosial på en og samme tid. Har du ferie kan det skje at du jobber med flere ulike prosjekter hjemme eller på landet.

Fiskene 19/2-20/3

Denne fredagen er du spontan og gjør det du liker.Du liker å henge med vennene dine og du oppsøker større grupper fordi du trives med å ha mange rundt deg. Dette er en dag som er laget for en hyggelig middag eller en fest. Du er den perfekte verten.

Powered by Labrador CMS