Dagens Horoskop: Fredag 12. mars

Slik blir din fredag

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om estetiske vurderinger og moralske valg. Det blir en tøff og utfordrende dag der du må sette spørsmålstegn ved flere av dine grunnprinsipper. Det kan være vanskelig å se at du har hatt en en hel fordommer som du ikke en gang har tenkt over at du bærer på.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å gi og få energi. Det blir en herlig og ganske annerledes fredag der du lærer deg flere nye ting. Din raske oppfatningsevne og din vilje til å prøve nye ting både overrasker og gjør sjefen din glad. Det er energi fra Mars som gjør deg så fleksibel.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir ikke so du regnet med, men dersom du er åpen for noe nytt, kan dagen bli uvanlig bra. Du får høre nyheter som hjelper deg å planlegge tiden fremover på jobb. En kollega virker dårlig, men vil ikke gå hjem fra jobb. Det gjør deg frustrert.

Krepsen 21/6-22/7

Du lytter ikke til gode råd, selv om du burde. Du er altfor opptatt av å gjøre det du selv anser som riktig, til at du kan ta inn noen andres tips og idéer. Det kan lede til at du får ekstra med jobb som kunne vært unngått, dersom du bare hadde lyttet til andres erfaringer.

Løven 23/7-22/8

Det går litt tregt i dag. Du hadde håpet på at jobben skulle gå smidig, men istedenfor bidrar hver oppgave med mer motstand. Noen ganger det viktig med dager som denne. Det gjør at du blir mer takknemlig når ting går som smurt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del praktiske ting å gjøre før du kan ta helg. Desto mer nøye du er, dess lettere kommer du deg gjennom alt du skal og kan gå hjem tidligere. Kvelden byr på en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om ulike type vurderinger, og om å ta valg basert på lite fakta. Vanligvis er Vekten ganske vimsete, og da hjelper det ikke at du har så lite informasjon å gå på. Hele situasjonen gjør deg nervøs og irritert.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vil så mye i dag, men det er ikke sikkert at du får gjort alt som du har planlagt. Senk ambisjonsnivået, og gjør heller færre ting, ordentlig. Kvelden handler om familie.

Skytten 22/11-21/12

Det er inge grunn til at du skal si nei til en venn som ber om din hjelp, men likevel vil du finne en unnskylding til å slippe unna. Det handler om ren latskap. Du vet at denne vennen trenger hjelp, men det er tidskrevende og slitsomt.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har visse ting du må få gjort unna, og da gjelder det å planlegge godt. Heldigvis er Steinbukken ganske strukturert av natur, og du har nest sannsynlig lagt en plan for denne dagen. Kvelden kan by på en overraskelse i form av en hemmelig beundrer som tar kontakt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har så mye du skal rekke, men risken er stor for at du glemmer halvparten dersom du ikke skriver gode lister. Du har en visjon om at du kan huske alt, men du er ganske lett distrahert om dagen. Kvelden blir koselig.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være ganske sta, spesielt som nå, når Jorden påvirker stjernetegnet ditt. I dag får du virkelig bruk for denne staheten. Den hjelper deg gjennom tøffe problemer som du møter på langs veien. Kvelden handler om et etisk dilemma.

Powered by Labrador CMS