Dagens Horoskop: Fredag 12. Juli

Slik blir din torsdag:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du tak i flere ulike oppgaver som har med hjemmet å gjøre. Det blir en ganske så monoton dag, men du føler allikevel at du får gjort mye nyttig på kort tid. Kvelden handler om å gjenoppta gammelt vennskap.

Tyren 20/4-20/5

I dag funderer du på å gjøre en kortere utflukt. Du har hatt et par deilige og rolige dager, men nå begynner du å bli rastløs og vil gjøre ting. I løpet av ettermiddagen passer du på å shoppe litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar et løfte på største alvor. Selv om du vet at vennen din kanskje ikke tenker på samme måte som deg, prøver du å oppfylle din del av avtalen. I løpet av dagen får du et kompliment fra en person som du synes er attraktiv.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om å være forsiktig og ikke bli altfor entusiastisk når du får høre et rykte som gjør deg glad. Det er så lett å dras med av dine venners forventninger, men innerst inne vet du at det er ganske så urealistisk at denne drømmen blir til virkelighet akkurat nå.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en masse forventninger denne dagen. Du skal egentlig treffe en person som du ikke har sett hele sommeren og du lengter virkelig etter denne personen. Det blir en herlig og varm dag der vennskapsbånd vokser.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar flere bra initiativ i dag og viser at du er en person som klarer å gjøre ting på en beundringsverdig måte. I løpet av dagen kommer akkurat denne egenskapen godt til bruk. Kvelden handler om å vise følelser.

Vekten 23/9-22/10

Du har masse bra energi i tegnet ditt, så ta vare på denne entusiasmen. Du trenger virkelig å være i aktivitet, så hvorfor ikke prøve på en fysisk hobby? Det kan være du drar på treningsstudio, løper deg en tur eller kanskje tester ut en form for kampsport.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du mye med familien. Det blir en koselig dag som handler mye om dine nære og kjære. Selv om du savner vennene dine, så nyter du denne familietiden. Pass deg for en grinete slektning som har en tendens til å strø slibrige kommentrarer rundt seg.

Skytten 22/11-21/12

Du vet at du overdriver iblant, men du kan ikke la være å krydre sannheten litt. Akkurat nå er prosjektet ditt å spleise to venner du mener passer perfekt sammen. Du er smart og vet hvordan du skal få mennesker til å bli nysgjerrige på hverandre.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar dagen litt som den kommer idag. Planene dine om å se på Netlfix og pusle hjemme, blir ødelagt av en entusuiastisk venn som vil treffes. Pass på å omgså med denne personen. Det er lenge siden dere har sett hverandre og dere kommer til å få det gøy når dere vel sees.

Vannmannen 20/1-18/2

Hvorfor ikke lytte til din intuisjon i dag? Du har på følelsen av at noe er feil, så lytt til magefølelsen din. I løpet av dagen får du selskap av et familiemedlem eller en venn akkurat i det du er i ferd med å avslutte et prosjekt du holder på med. Kvelden handler om tålmodighet.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en intensiv og morsom dag der du både bruker tid på en hobby du har og å omgås med venner. Dagen blir et kjært gjensyn med flere av kompisene dine som endelig er tilbake fra ferie.

Powered by Labrador CMS