Dagens Horoskop: Fredag 12. April

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne fredagen blir ganske så morsom. Du bruker dagen på å irritere deg over en person du egentlig liker. Kvelden handler om noe du brenner for. Det kan være en hobby, en sport eller en aktivitet av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen blir innholdsrik. Du har lovet å hjelpe en venn med et prosjekt, men du orker ikke stresse, så du begynner tidlig for å få alt unna i et raskt tempo. På ettermiddagen er du kreativ. Kvelden byr på et par praktiske ting og litt fredagskos.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig gira på å samarbeide med en person som ikke er like entusiastisk på å samarbeide med deg. Du vet at denne personen foretrekker å være for seg selv, men du ser på dette som en bra mulighet for å komme denne personen litt nærmere. Kvelden blir rolig, men veldig hyggelig.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir litt monoton. Du er lei jobb og ingenting føles gøy eller inspirerende lenger. På ettermiddagen får du sjansen til å vise en kollega akkurat hvor mye du er villig til å ofre for å få litt mer ansvar. Kvelden handler om en fest på en eller annen måte.

Løven 23/7-22/8

Idag bestemmer du deg for å være den som kommer med forslag til en aktivitet. Om du vil få med en spesiell person, er det bra om du foreslår at dere gjør noe annet enn å bare henge med hverandre. Finn på en aktivitet som å gå på kino, spise middag eller ha filmkveld.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er rastløs denne fredagen. Du prøver å fokusere på jobb, men tankene dine glir hele tiden over på noe annet. Du innser at du er litt lei av det meste som har med jobb å gjøre, sånn helt på slutten av uka. På kvelden omgås du gjerne med vennene dine.

Vekten 23/9-22/10

Fantasien din er på topp akkurat nå. Du har en masse ulike forslag på jobb og sjefen din er imponert over din oppfinnsomhet. Sørg bare for at du får nok tid til å gjennomføre planene dine. Risikoen er stor for at du slurver når du stresser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er veldig fokusert på én liten detalj idag. Det kan til og med bli slik at du helt glemmer tiden bare fordi du vil få orden på sakene. Kvelden byr på jobb som har med en hobby å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du skammer deg over en kollega som alltid er den som skal synes. Det handler om at han/hun lett tar styringa på en lite sjarmerende måte og det gjør denne personen idag. Prøv å lufte dette problemet på en fin måte. Han/hun kan være veldig følsom mot kritikk.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske rolig dag på jobb og du ser frem til en like rolig kveld hjemme. Hvis ingen har en fristende invitasjon å komme med, er det ingenting kan lokke deg utenfor døren ikveld. På slutten av dagen føler du deg dratt mot en person du har en underlig men fengslende relasjon til.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er savnet denne fredagen. Det kan være en av dine kolleger eller venner som synes de ser altfor lite til deg. Idag hører du fra en person med et konkret forslag som kan gi store penger på sikt. Spørsmålet er om du har tid til å bruke på denne ideen?

Fiskene 19/2-20/3

Du innser at du må være litt på, slik at du ikke blir glemt. Det finnes en person du gjerne vil bruke tid på, men han/hun er en fri sjel og vil ofte gjøre ting med mange venner samtidig. Det finnes en mulighet for at du kan få litt tid alene med denne personen på slutten av kvelden.

Powered by Labrador CMS