Dagens Horoskop: Fredag 10. Juli

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes ulike måter å møte kritikk på og du har vanskelig for å svelge negative kommentarer selv om du vet de er berettiget. I dag får du øvd på dette når du blir nødt til å akspetere kritikk fra en sjef hva gjelder dine arbeidsoppgaver. Her gjelder det å prøve å se på det som noe du kan utvikle og forbedre.

Tyren 20/4-20/5

Dagen blir bra og du føler deg effektiv. Du har mange ulike prosjekter på gang og du tar fatt på de en etter en. Uansett om du har ferie eller bruker dagene på jobb, så griper du dagen på en effektiv måte. Kvelden blir koselig og sosial.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er ikke den som skjems over å ta mye plass, og du liker å bli både sett og hørt. I dag får du sjansen til å vise akkurat hvor verbalt overbevisende du kan være.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å være litt forsiktig når det gjelder å nærme deg en person du ikke helt kommer overens med for øyeblikket. Det eneste du vil er at dere skal bli venner igjen, men du vet ikke hvordan du skal få det til. Iblant rekker det å bare gi lyd fra seg.

Løven 23/7-22/8

Det finnes mye frustrasjon i tegnet ditt akkurat nå. Du føler at du har gått glipp av noe viktig, men nå vet du ikke hva du skal gjøre for å reparere skaden. Det kan være at du har vært litt for utilgjengelig og da blir folk lei av å prøve å holde kontakten.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om et personlig dilemma. Du har vært i denne situasjonen før, men kanskje ikke på samme måte som nå. Det handler om at du gjerne vil hjelpe en person som helt enkelt ikke vil få hjelp og det gjør deg veldig frustrert. Kanskje er det på tide å innse at han/hun ikke er ditt problem.

Vekten 23/9-22/10

Du har en hel del ting å ta tak i i dag og du har inget annet valg enn å begynne på din lange to-do liste. Selv om det er veldig kjedelig å bruke en hel dag på nødvendigheter, kommer du til å bli fornøyd med deg selv etterhvert. Kvelden blir litt mer stimulerende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir altfor lett smigret akkurat nå. Vanligvis ser du rett igjennom falskhet, men akkurat nå suger du til deg alle komplimenter du kan få og aner ikke at personen det gjelder har en hemmelig agenda. Det er en påvirkning fra Luften som gjør deg så naiv.

Skytten 22/11-21/12

Det blir mye å tenke over denne fredagen. Du har kommet til et punkt i livet ditt der du blir tvunget til å velge og du føler deg usikker både når det gjelder hva du føler og hva du vil med fremtiden. Det er så lett å leve i nuet og glemme morgendagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen kan bli både sosial og dramatisk. Du føler på en måte at denne dagen blir avgjørende, i hvert fall når det kommer til skillet mellom gamle og nye venner. Du havner midt i en intrige der du helt uventet spiller en hovedrolle. Det kan se ut til at veldig mange personer har meninger om deg akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Ditt fokus ligger mye på jobb. Du ser ut til å være på vei fra et sted til et annet og det krever en del pakking før du kan dra avsted. Uansett om du har ferie eller jobber, så tenker du mye på jobben din og fremtiden akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske så sløv dag. Du har vanskelig for å motivere deg og sannsynligheten er stor for at du ikke gjør særlig mye i dag om du ikke allerede har planer. Akkurat nå har du nok med dine egne følelser og tanker om fremtiden.

Powered by Labrador CMS