Dagens Horoskop: Fredag 1. November

Slik blir den første dagen i November for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredagen blir familievennlig og koselig. Det blir en dag hvor du kan være deg selv og slippe kontrollen litt. I løpet av dagen tar du deg selv i å savne en person ganske mye. Han/hun har vært en stor del av livet ditt den siste tiden og vennskapet deres har bare blitt sterkere med tiden.

Tyren 20/4-20/5

Denne fredagen passer du på å unne deg selv litt ekstra luksus. Det kan være en ekstra god lunsj, litt shopping eller at du skjemmer bort deg selv med hjemmespa på kvelden. Det blir en veldig bra og harmonisk dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å diskutere med visse person hvor feil de kan ta. I ditt tilfelle handler det meste om at du vil ha rett, snarere enn å stå opp for hva du tror på. Du liker å argumentere for argumentasjonens skyld og det kan nesten bli som en konkurranse for deg, hvor den som får rett vinner.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å overtale en venn om at dere skal treffes. Etter å ha brukt en del tid på denne personen, begynner du å lengte mer og mer etter han/henne. Det er noe ved denne personen som du ikke får nok av.

Løven 23/7-22/8

Du har hatt en koselig uke og nå vil du gjerne avslutte den med brask og bram. Kanskje er det din tur til å invitere til en fest eller middag. om du tar litt initiativ kan det bli en veldig morsom kveld hvor du får sjansen til å vise hvor fantastisk sjarmerende du kan være.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om å knytte kontakter både på jobb og privat. Du pleier å være litt vanskelig å lære å kjenne ettersom du ikke vil slippe noen inn i livet ditt, men i dag er det bra om du i hvert fall prøver å gi inntrykk av at du er åpen og lett å komme inn på.

Vekten 23/9-22/10

Denne fredagen prøver du å unngå en person som hele tiden ber deg om tjenester. Du har veldig vanskelig for å si nei til denne personen, hvor mye du enn prøver. I løpet av dagen får du sjansen til å be en venn med på en liten overraskelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen passer du på å være ute så mye som mulig. Du vil dra nytte av lyset innen det forsvinner helt. Uansett om du befinner deg i byen eller på landet, så henter du energi fra nærmiljøet. Å ta en lang spasertur får deg til å samle tankene og slappe av.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom og variert fredag som handler om å våge og å ta for seg i ulike sammenhenger. På jobb får du en unik mulighet, men det gjelder å dra nytte av den før noen andre snapper den opp rett foran nesa på deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir koselig og sosial. Dagen bruker du gjerne på shopping. Du gjør en del kupp i dag. På ettermiddagen og kvelden er det venner som gjelder. Akkurat nå er du uvanlig flørtete og sosial, noe som gjør deg populær i mange sammenhenger.

Vannmannen 20/1-18/2

Du setter spørsmålstegn ved en persons oppførsel når han/hun går over grensen for andre gang. Dette er egentlig en veldig hyggelig person, men når det kommer til konkurranser, har denne personen en tendens til å spille et skitten spill, noe som irriterer deg enormt mye.

Fiskene 19/2-20/3

Du må gjerne vise hva du er god for i dag, men samtidig så må du ikke glemme å ta vare på deg selv med god mat og frisk luft. Du funderer mye i dag. Den siste uken har følelsene dine for en person våknet til liv igjen, de har blitt mye sterkere enn før.

Powered by Labrador CMS