Dagens Horoskop: Fredag 1. Mai

Slik blir din første dag i mai...

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en interessant fredag der en løgn oppdages og en annen løgn spres. Du står mitt i den harven av halvsannheter og usannheter, og du lurer på hvordan du i all verden havnet her. Det gjelder å tenke smart for å komme seg ut av denne konflikten.

Tyren 20/4-20/5

Fredagen handler om å finne ro i hverdagen. Det blir en kreativ dag der du får uttrykk for dine kunstnerlige talenter. Dagen blir herlig harmonisk og kvelden blir uvanlig koselig. En veldig god middag med koselig selskap, avslutter dagen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du går inn i en forsvarsposisjon når du føler deg angrepet i dag. Det handler om at du får feedback som egentlig er positiv, men som også kritiserer deg, og det er det du reagerer så kraftig på. Tenk at for å utvikles må du kunne se dine egne svakheter i øynene.

Krepsen 21/6-22/7

Fredagen blir ganske harmonisk. Det er nok venner fremfor familie som gjelder denne dagen. Du er opptatt av å treffe venner, men det blir ikke på samme måte som tidligere, nå prioriterer du hvem du vil treffe og når det passer. I dag står venner øverst på prioriteringslista.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskelig for å nå frem til en person som er helt ute og sykler. Denne personen er så sta at hverken bevis, argumenter eller din egen overtalelsesevne fungerer. Du må finne denne personens svakeste punkt, for å kunne få denne personen til å endre mening.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en del å fundere over på denne fredfulle fredagen. Det gjelder din egen framtid, forandringer og ulike valg du står ovenfor. Det blir en interessant og utviklende dag der du lærer deg mye om deg selv. Kvelden handler om et familiemedlem.

Vekten 23/9-22/10

Du har en del ting å gjøre i dag, så det gjelder å komme i gang tidlig, selv om du har fri. For deg er det viktig å rekke alt som skal gjøres innen du kan slappe av. Du har vanskelig for å kombinere nytte med glede, og trenger å gjøre deg klar med det du skal innen du kan ha det gøy.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne fredagen prøver du å jobbe litt ekstra eller kanskje stiller du opp i et frivillighetsprosjekt. Skorpioner pleier å være flinke på å engasjere seg i ting, i hvert fall det som ligger deg nært til hjertet. I løpet av ettermiddagen bekjenner en venn en hemmelighet til deg.

Skytten 22/11-21/12

Det ser ut til at du hele tiden. utsetter den praten du og din partner burde ha. Dere har kommet til et punkt hvor dere trenger å finne ut av ting, ellers kan dette bli til noe som gnager på deres forhold på sikt. Du må stole på intuisjonen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir litt stressende ettersom du har bestemt deg for å gjøre ferdig en del ting innen du kan ta helg. Uansett om du jobber, eller jobber på et prosjekt hjemme, så vil du få ting klart. Kvelden handler om venner og om noe dere har planlagt sammen.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne fredagen vil du bare ta det med ro og slappe av. Det har vært mye denne uka og du har funnet ut av problemer som egentlig ikke burde ligge på ditt bord. Kvelden blir koselig og full av koselige samtaler og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å finne ut av hva som skjer i livet ditt akkurat nå. Ting som for bare noen måneder siden var helt selvklare, er ikke så selvklare lenger. Du pleier ikke ha vanskelig for å anpasse deg, men denne typen forandringer er vanskelige å avklimatisere seg fra, det merker du i dag.

Powered by Labrador CMS