horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 9. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag har du tenkt å fortsette å undersøke den interessante informasjonen du fikk i går. Dette er mer for fremtidige behov enn for nå, men du er nysgjerrig av natur og liker å vite ting. Kvelden byr på en morsom erfaring.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å gjøre ting på riktig måte. Du vil imponere en kollega som fascinerer deg og du vil at denne personen skal se deg. Det du ikke vet er at vedkommende har de samme tankene om deg som du om dem. Det er en spenning mellom dere.

Tvillingene 21/5-6/20

I dag føler du deg i bedre humør. Du har handlet modent og det er du stolt av. Du merker også at oppførselen din har hatt positive konsekvenser. I løpet av ettermiddagen møter du en person som får deg i skikkelig godt humør. Dette er noen med en karismatisk aura.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en positiv innflytelse på tegnet ditt. Solen gir deg energi og du føler deg både glad og sosial. Denne dagen dreier seg om å skape forbindelser, noe du viser deg å være veldig god på. Få mennesker kan motstå sjarmen din når du føler deg så bra.

Løven 23/7-22/8

I dag blir du involvert i en konflikt på jobben og du synes det er vanskelig. Det er en person som du anser som din venn, men som i dette spesielle tilfellet har gjort feil ifølge deg. Spørsmålet er om du vil være lojal mot vennen din eller om du vil vær tro mot din egen moral.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag klarer du å finne et kompromiss som din sta slektning kan gå med på. Selv om dette ikke er ideelt, ser du på det som en liten seier. I løpet av dagen får du også muligheten til å lede et nytt og interessant prosjekt på jobben. Det blir en morsom dag.

Vekten 23/9-22/10

Dine radikale metoder i begynnelsen av uken begynner å gi resultater og du føler deg mer på hugget i dag. Selv om det er mye å gjøre på jobben, så takler du oppgavene med en fornyet og positiv energi. Dagen handler også om å knytte kontakter og møte interessante mennesker.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen blir litt av en midt-mellom-dag da det ikke skjer så mye, men du føler at det ikke gjør noe. Denne dagen blir en rolig dag hvor du kan dra nytte av å møte venner eller vie kvelden til en hobby. Noen ganger er det nødvendig med en mental pause i en travel uke.

Skytten 22/11-21/12

En venn har gjort noe du virkelig ikke kan forstå og nå sliter du med det dilemmaet om du skal dømme eller hjelpe dem med å ordne opp i dette rotet. En viktig faktor er alvoret i handlingen denne personen har begått. Noen ting er vanskeligere å akseptere enn andre, så ta en fot i bakken på hvor du står i denne saken.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det full fart fra starten av som gjelder, men det er ikke noe problem for deg. Du har ladet opp med positiv energi i løpet av gårsdagen slik at du er forberedt på et intensivt tempo i dag. I dag sier en kollega noe som får deg til å mistenke at de har begynt å se deg som mer enn en kollega.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å ordne opp i denne dagen og det handler om alt fra klær til papirer. Du ser ut som du er i ferd med å reise bort, enten over helgen eller på en litt lengre tur. I dag prøver du også å finne tid å tilbringe med familien.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du bli sett i en helt ny kontekst. En sjef nevner navnet ditt i en ganske uventet diskusjon og du er ikke helt sikker på om du skal se det som ris eller ros. Akkurat denne sjefen har ofte en underliggende agenda med alt de sier eller gjør.

Powered by Labrador CMS