horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 8. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag synes du det er gøy å diskutere. Det kan være ting som angår jobben, men også helt uavhengige emner som interesserer deg. Du er veldig overbevisende i argumentasjonen din, og du liker å se hvordan du kan få mennesker til å endre synspunkt.

Tyren 20/4-20/5 

I dag kribler det i hele kroppen din, og du vil gjerne være impulsiv og for eksempel dra ut etter jobb sammen med vennene dine. Denne dagen fokuserer mye på glede og å gjøre ting spontant, noe som sjelden er typisk for de mer tradisjonelle Oksene.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er det avgjørende å være tydelig og si hva du mener. Vanligvis foretrekker du å pakke ting inn, spesielt når det gjelder kritikk. Hvis du gjør det i dag, vil ikke synspunktene dine treffe målet. Personen du snakker med har vanskelig for å lese mellom linjene. Han trenger at du er krystallklar.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag føler du deg litt selskapssyk, og du søker gjerne til større grupper for å få et godt latter og litt sladder. Det blir en morsom og sosial dag, kanskje fordi du velger å tilbringe den med de kollegene du synes er mest interessante. Kvelden handler om å kunne være egoistisk.

Løven 23/7-22/8 

Denne dagen handler om kreativitet og å løse problemer på en annerledes måte. Det blir en morsom dag der du får utløp for din litt mer kunstneriske side. Dagen byr på en god del variasjon og mye glede i å skape. Kvelden handler om å ta initiativ.

Jomfruen 23/8-22/9 

Torsdag lar du din kunstneriske side blomstre. Du har et virkelig godt øye for kvalitet og stil, noe du utnytter i dag. I løpet av dagen tør du også å være litt modigere i visse sosiale situasjoner, du tar mer plass rett og slett. Kvelden handler om å skjemme bort deg selv.

Vekten 23/9-22/10 

I dag bestemmer du deg for å sette strek over konfliktene som har vært, og fokusere fremover. Man kan si mye om Vekten, men du er verken langsur eller oppmuntrer til krangler, snarere tvert imot. Du gjør alt for å beholde harmoni og balanse rundt deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

Denne dagen får du muligheten til å bli bedre kjent med en ny kollega eller kanskje en nabo. Dette er en fascinerende personlighet som gjør et sterkt inntrykk på deg. Det er akkurat den typen person du trekkes mot. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Skytten 22/11-21/12 

Denne dagen handler om å utvikle seg og lære nye ting. Det blir en dag hvor du møter interessante mennesker fra ulike bakgrunner. Du lærer at mange av dine egne fordommer har sitt opphav i uvitenhet heller enn trangsynthet. Du er villig til å endre deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag møter du nye mennesker, og du blir overrasket over hvor avslappede de er og hvor komfortabel du føler deg fra starten av med dem. Du kan ha litt vanskelig for å passe inn i en ny gruppe, men ikke i dag. Kvelden handler om å unne deg noe som du har lengtet etter en stund.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag foretrekker du å være utendørs. Det kan være noen utendørsaktiviteter som en sport eller joggingtur, men du kan også tilbringe tid med barn eller dyr utendørs. Det blir en dag hvor du ubevisst klarer tankene dine og tar flere beslutninger angående din og din families fremtid.

Fiskene 19/2-20/3 

Du begynner å innse at du har en sjef som har en del forhåndsinnstilte meninger, og i dag konfronterer du ham om hens trangsynthet. Dette kan bli litt ubehagelig fordi denne personen overhodet ikke forstår hva du mener. Hen tror de er veldig åpen.

Powered by Labrador CMS