horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 7. september

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag blir det meste av intelligensen din satt på prøve. Du utfordres til å tenke utenfor boksen, og du kan oppleve det som vanskelig å takle noen av utfordringene du står overfor. Et tips er å se på problemene fra en annen vinkel. På kvelden tar en slektning kontakt, og deres holdning kan skape en konflikt.

Tyren 20/4-20/5 

Du føler endelig stabilitet på jobben, og når du gjør det, har du det bra. I dag er en dag der du kan planlegge for fremtiden samtidig som du kan fokusere på å levere på kort sikt. Kvelden handler om å være aktiv, men også om å tilbringe tid med familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du frustrert, men du er også veldig målrettet og ønsker mye. Dagen handler om å kunne håndtere følelsene dine samtidig som du jobber og er hyggelig. Tvillingen har en tendens til å lukke seg inne når ting er vanskelige, men i dag bør du prøve å være litt sosial.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag kan du gjøre en virkelig god avtale, men da må du selge ideene dine til din nærmeste leder eller en klient. I dag har du en gave for tale, og hvis du bare legger litt tid i hvordan du skal presentere ideen din, har du gode muligheter for å få akkurat det du ønsker. Kvelden byr på nyheter.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du gode muligheter når det gjelder å få til større forretninger eller gjøre gode kjøp for deg selv. Hvis du vurderer å kjøpe en leilighet eller gjøre en større investering, er dette dagen du bør legge inn et bud. Din instinkt for gode avtaler er på topp denne torsdagen.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag har du gode sjanser til å få et tilbud knyttet til fremtidig arbeid. Det kan være en engangsoppgave, men det kan også være noe av mer langvarig karakter. Hvordan du reagerer på dette tilbudet avhenger hovedsakelig av hvor godt du trives på din nåværende arbeidsplass.

Vekten 23/9-22/10 

På torsdagen er det din tur til å skinne. Etter å ha blitt mer komfortabel føler du at du ikke bare fortjener det, men at du har som hensikt å innta din rettmessige plass i gruppen. Vekten er varm, morsom og veldig lett å like, spesielt når du anstrenger deg. Kvelden kan by på en spontan afterwork og/eller en liten flørt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen blir mye lettere enn onsdagen. I dag jobber du med noen som kjenner deg godt. Dere utfyller hverandre, og alt går veldig smidig. Det kan være noen hendelser i løpet av dagen, men ingenting dere ikke løser med humor og tålmodighet sammen.

Skytten 22/11-21/12 

Hele dagen handler om arbeid som du ikke liker, men som må gjøres. Skytten er ganske dårlig til å tvinge seg selv til å gjøre kjedelige ting, så dette blir en nyttig leksjon for deg. Et belønningssystem der du får oppmuntring for hvert skritt du tar i riktig retning, kan kanskje fungere for deg.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag arbeider du eller tilbringer tid med en person som du er veldig tiltrukket av, men som du har prøvd å holde avstand til. Det er en kjemi mellom dere som ikke kan benektes, og i dag kan du ikke la være å flørte og til og med vise interesse. Dette er modig for å være deg.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir det siste dråpen som får begeret til å renne over. Kollegaen din sier noe småspydig om et problem som vedkommende selv har forårsaket. Du får et utbrudd og markerer tydelig at oppførselen deres etterlater mye å ønske. På kvelden føles det meste bedre, og du går gjerne ut med vennene dine.

Fiskene 19/2-20/3 

Du står litt fast på jobben i dag, og du merker at du ikke kan komme videre uten å ha en møte med en større gruppe mennesker, enten personlig eller via datamaskin. Det er viktig at alle stemmene blir hørt før du eller en sjef tar en avgjørende beslutning. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Powered by Labrador CMS