horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 7. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det en sta og vedvarende holdning i ditt tegn som kan forårsake problemer. Du ser ikke når det er på tide å gi opp, i stedet strever du videre og håper på det beste. En venn prøver å gi deg gode råd, men det er tvilsomt om du hører på dem. Den sterke påvirkningen fra jorden gjør deg så sta.

Tyren 20/4-20/5 

I dag handler det om kompromisser. Det handler om både å få og å gi tilbake. Du pleier å mislike å endre rutinene dine, men i dag gjør du et unntak, hovedsakelig fordi både du og kollegaen din vil dra nytte av at du inngår kompromisser. Kvelden handler om en sport eller en fysisk aktivitet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Torsdagen handler om både sunn fornuft, etikette og moral. Mange av disse spørsmålene omhandler arbeidet og arbeidsmiljøet ditt. Det kan virke rart å måtte ta opp denne typen spørsmål i et voksent miljø, men noen ganger er det overraskende hvor dårlig voksne oppfører seg.

Krepsen 21/6-22/7 

Også torsdagen ser ut til å by på variasjon og hyggelige aktiviteter. Det kan være alt fra idédugnad på jobben til gløggkveld med naboene. I desember er tempoet ofte høyt både privat og på jobb, så pass på at du tar vare på både mat og søvn så du har energi til det.

Løven 23/7-22/8 

I dag befinner du deg i en situasjon der du gjerne vil delta i en aktivitet, men du har verken tid eller energi til å være med. Det er virkelig vanskelig for deg å si nei, men noen ganger er det nødvendig. Ellers en god dag der du rekker mye på jobben og får tid til å tilbringe med en slektning om kvelden.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du har en ganske hyggelig og lett dag å se frem til, selv om du har mye å gjøre. Du nyter litt ekstra av denne tiden på året, og som Jomfru er du vanligvis ute i god tid med julepynt og gaver, alt for å unngå å føle deg stresset. På kvelden får du et godt tilbud.

Vekten 23/9-22/10 

Som Vekt er du sosial av natur, og i dag kommer Månen inn i ditt eget tegn, noe som gjør deg enda mer utadvendt og glad. Både torsdagen og fredagen passer bra for større gruppearbeid. Du tilpasser deg lett til andre og får folk til å trives.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også torsdagen handler om å forsvare de svake. Vanligvis blir gestene dine veldig verdsatt, men det er noen få som kan synes at du blander deg for mye. Vanligvis har du ingen problemer med en åpen konfrontasjon, snarere synes du litt uenighet kan sprite opp tingene.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdagen går du for sikre valg, både privat og på jobb. Den litt usikre starten på uken har satt sine spor, og du vil ikke risikere en tilbakeslag. Selv om du føler deg bedre og stoler på magefølelsen din igjen, er du fortsatt litt forsiktig i din tilnærming. Kvelden handler om en hobby du elsker.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det ganske tydelig at kollegaen din flørter med deg. Hen har kastet all forsiktighet og er mer direkte i sine hentydninger enn tidligere. Du vet ikke selv hvordan du føler deg om personen. Det har alltid vært en gnist mellom dere, men Steinbukken er vanligvis veldig treg i begynnelsen når det gjelder forhold.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også i dag indikerer det problemer knyttet til natur og vær. Hovedsakelig handler det om ytre faktorer som du ikke kan påvirke. Det du kan gjøre er å være forberedt på det uventede og tenke fleksibelt både når det gjelder transportmidler og hvordan du planlegger dagen som helhet.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag er du litt som et esel mellom to høystakker. Det betyr at du står overfor et valg, selv om det er positivt, krever det at du tar en beslutning. Siden du ser mange fordeler med begge sider av dette valget, kan du bli nesten handlingslammet. Diskuter gjerne tankene dine med en venn.

Powered by Labrador CMS