horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 5. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert

Dagens horoskop er sponset av «O.P.I Big Zodiac Energy».

Hvilken neglelakk passer ditt stjernetegn?

Væren 21/3-19/4 

På torsdag kommer det en påvirkning fra månen som gjør deg veldig familieorientert. Dette er en dag der jobben går bra, men det som virkelig betyr noe hele dagen, er aktivitetene du har etter jobb sammen med dine nærmeste. Det blir en koselig og svært energigivende kveld.

Tyren 20/4-20/5 

I dag samler du erfaringene du har fått fra de siste dagers intense og litt annerledes arbeidsoppgaver. Tanken er at du skal være enda bedre forberedt når en lignende situasjon oppstår. Kvelden handler om å lade batteriene og nyte noe skikkelig godt å spise.

Tvillingene 21/5-20/6 

Denne dagen handler om å lære nye ting og dra nytte av den informasjonen du får. Det blir en morsom og leken dag der du blir utfordret til å tenke litt annerledes. I dag møter du interessante mennesker som får deg til å bli både interessert og inspirert.

Krepsen 21/6-22/7 

Krepsen er en person som er nær følelsene sine, og det merkes tydelig i dag. Du velger å handle på magefølelsen i stedet for å følge anbefalingene du får. Vanligvis er magefølelsen din riktig, men av og til kan det være lurt å vurdere saklige argumenter i beslutningene dine.

Løven 23/7-22/8 

Du merker at stemningen på jobben ikke er helt på topp, så du gjør ditt beste for å løfte humøret og forbedre forholdene mellom kollegene. Du har en herlig humor og en uimotståelig sjarm, to egenskaper du bruker generøst i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du føler deg veldig stresset akkurat nå, og du synes du får en haug med oppgaver på bordet som egentlig burde tilhøre noen andre. I dag prøver du å ta opp dette problemet med sjefen din, men det er en risiko for at han eller hun bare nikker enig uten å gjøre noe med det.

Vekten 23/9-22/10 

Du havner midt i en konflikt, enten på jobben eller privat. Uansett hvem som krangler, synes du det er ubehagelig når mennesker ikke kan komme overens, og du prøver å megle og skape harmoni. I kveld kan partneren din eller en venn komme med et interessant forslag.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har et problem, enten på jobben eller privat, som må tas tak i. Du har utsatt dette problemet altfor lenge, og du vet det, men sannheten er at du synes det er ubehagelig å måtte konfrontere visse personer for å kunne løse problemet ditt.

Skytten 22/11-21/12 

Du ser ut til å ha problemer med å nå frem til et visst familiemedlem. Til tross for flere forsøk fra din side, velger vedkommende ofte å ignorere deg eller bli irritert på deg. Du har problemer med å håndtere denne situasjonen. Et tips kan være å involvere en tredjeperson som ikke står så nær familien, som en mediator mellom dere.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er det mye informasjon på en gang, og det gjelder å ha hodet klart for å følge med. Denne dagen handler om å levere, men også om å ha fantasi og tenke litt utenfor boksen. Det blir en morsom dag der du får mye ros. På kvelden velger du sannsynligvis å trene.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag har du mye spennende å se frem til. Du ser ut til å være klar for å starte et nytt prosjekt, og for å komme i gang på riktig måte, kan det hende du trenger å dra på en reise i dag. Det kan være alt fra en inspirasjonstur til en litt lengre reise. Kvelden handler om å lade batteriene.

Fiskene 19/2-20/3 

Akkurat nå har du flere forskjellige gruppearbeider og oppgaver der du samarbeider med mennesker. Det er viktig for deg å kunne vise et positivt ansikt utad, uansett hva som skjer inni deg. Akkurat nå får du litt drahjelp fra både Venus og Merkur, som gjør det enklere for deg å etablere nye kontakter.

Powered by Labrador CMS