horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 4. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Vanligvis er du ikke så i kontakt med følelsene dine som du er nå, og det får deg til å føle deg svak. I et forsøk på å virke sterkere, kan du bli ganske aggressiv, spesielt på jobb. Privat har du mye å gjøre med et prosjekt som er knyttet til hjemmet.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen blir veldig annerledes selv om den starter som vanlig. I dag er du i fokus, og selv om du føler deg litt ubekvem med det, nøler du ikke med å være med. For deg er det en selvfølge å utfordre deg selv, spesielt siden du går mot fullmånen i den lidenskapelige Skorpionens tegn.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag er det fullmåne i Skorpionen, og det gir din lidenskapelige side et solid løft. Enten det handler om følelser eller et prosjekt du brenner for, så gir du deg helt og fullt den dagen. I dag er det også risiko for drama på jobben.

Krepsen 21/6-22/7

Du har fått informasjon som du trenger eller vil supplere med ytterligere fakta. Det viser seg å være vanskelig å få svar på akkurat dette spørsmålet fordi det inneholder så mange underliggende årsaker. Vil du vite med sikkerhet, bør du gå til kilden for svar i stedet for å lytte til rykter.

Løven 23/7-22/8

Du ligger litt etter i dag, og det gjør at du må øke tempoet. Det blir stressende, men så lenge du føler at du har kontroll, er stresset et sekundært problem. I løpet av dagen kan en diskusjon med en sjef vekke mange tanker hos deg.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag havner du i en situasjon som gir deg en sterk déjà vu og en følelse av noe som går lengre tilbake enn du husker. Dette blir en litt åndelig opplevelse som ikke stemmer helt overens med din fornuftige jomfru-personlighet. Likevel kan du ikke benekte hvor spesiell denne følelsen var.

Vekten 23/9-22/10

I dag samarbeider du med en eller flere kolleger, og da er det kompromiss som gjelder. Vanligvis er dette din sterke side, men i dag har du mye ild i tegnet ditt, og det gjør at det er vanskelig å holde tilbake. På ettermiddagen vil du gjerne overraske en venn.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag søker du inspirasjon i det lille. Du finner gullkornene i hverdagen og du tar fram og belyser viktige, men kanskje ikke så bemerkelsesverdige ting. Sjefen din er overrasket over det følsomme arbeidet du leverer i dag. Hvis du jobber med service, er du veldig empatisk i dag.

Skytten 22/11-21/12

Det er en herlig stemning denne torsdagen. Uansett hvilke arbeidsoppgaver som venter, er du positiv, sjarmerende og tar dagens utfordringer med humor. I løpet av dagen legger du merke til at en kollega er uvanlig begeistret for deg, og du føler at det er gjensidig. Om kvelden har du vanskelig for å finne ro.

Steinbukken 22/12-19/1

Du gjør mange feil denne torsdagen, men siden du er en Steinbukk, er det ikke noe stort problem for deg, heller tvert imot. For deg er det viktig å lære av dine feil, og du har ingen problemer med å gjøre om og gjøre rett. Steinbukken har massevis av tålmodighet.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag planlegger du for en lengre reise eller et prosjekt på jobben. Det blir en kaotisk dag fordi det er så mange faktorer å ta hensyn til. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen slik at ingen detaljer går galt. Kvelden byr på morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Etter uker med overveielser og refleksjoner, virker det som om du endelig har kommet frem til en slags beslutning. Det har vært en langvarig prosess, men du føler at det er verdt all tiden du har lagt ned på å finne ut hva du vil og hva du trenger.

Stemte gårsdagens horoskop?

Powered by Labrador CMS